• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Участник от Русе също заминава на Световното в Русия с „Еврофутбол“

Участник от Русе също заминава на Световното в Русия с „Еврофутбол“

/КРОСС/ Мачът Марсилия - Лайпциг се оказва печеливш за Николай Чонов

На 17 юни 2018 г. Николай Чонов от Русе ще сбъдне една своя мечта - да гледа мач от Световното първенство в Русия. Късметът му се усмихва преди седмица, докато гледа мача между Марсилия и Лайпциг. Решава да заложи за Краен изход на първото полувреме с 30 лева. Така в 21:30 ч. в пункта на „Еврофутбол" на ул. „Плиска" в Русе получава най-голямата си награда досега - да замине на Световното първенство в Русия.

„Мечтите могат да се превърнат в реалност, стига да вярваш и да играеш. Чувствам се голям късметлия!", казва Николай. Той иска да сподели с приятелката си този силно емоционален момент и ще заминат заедно да гледат мача между Германия и Мексико на 17 юни в Москва. „Въпреки, че харесвам английския футбол, смятам, че Германия е с най-големи шансове да стигне до финала на Световното първенство. Затова и толкова се радвам, че ще мога да видя едни от най-добрите играчи на живо", коментира русенецът.

Николай няма любим български отбор, но обича да гледа красив футбол. Най-голямо удоволствие му доставят мачове от английското, немското и испанското първенство.

„Играя често, почти всеки ден, но само на мачове, които мога да гледам по телевизията. Затова и слизам в пункта, който се намира до нас. А букмейкърите - Милен и Милена Петкови са коректни, обстановката е много приятна, намирам разбиране и дори помощ от тяхна страна при залозите. Всички хора, които се събираме в пункта, имаме сходни интереси, обсъждаме си мачовете, дори понякога спорим. Мога да гледам срещите на живо и да правя прогнозите си на момента", казва Николай.

На всички играчи на „Еврофутбол" пожелава късмет и да не спират да вярват в късмета си.

От 30 март до 30 април 2018 г. всеки участник в „Еврофутбол", заложил над 25 лева за „Футбол и други спортове", може да бъде на Николай, и да спечели екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното първенство по футбол! Срещите са Германия - Мексико и Нигерия - Аржентина.

Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътуване до Москва и Санкт Петербург, като „Еврофутбол" ще осигури също и самолетните билети, хотелските нощувки, трансферите, туристическите застраховки и визите за Русия.

Ако талонът е печеливш, системата на „Еврофутбол" в букмейкърския пункт ще издаде отделна квитанция с баркод и надпис: „Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното първенство в Русия". Късметлиите ще получат своите награди, като представят тази квитанция в централния офис на „Еврофутбол" в София.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.