• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Евроспорт: Фенове от цяла Европа ще могат да тренират с професионалисти

Евроспорт: Фенове от цяла Европа ще могат да тренират с професионалисти

/КРОСС/ Евроспорт, безспорният Дом за колоезденето в Европа, стартира нова серия от велосипедни състезания, които дават възможност на феновете да изразят своята страст към колоезденето и да спечелят уникални награди.

Сериите „Дом на колоезденето" започват на 1 юни 2017 г. и ще се състоят от три отделни едномесечни предизвикателства за велосипедисти от различно ниво и с различен опит. Участниците ще имат възможност да спечелят награди, които включват тренировка с професионалния отбор на Трек-Сегафредо и ВИП място в сервизната кола на отбора по време на Обиколката на Испания.

Инициативата на Евроспорт се осъществява в партньорство със Strava - социалната мрежа за спортисти, благодарение на която ще се осъществяват записванията и класиранията на резултатите на участниците по време на всяко предизвикателство. Страницата Eurosport Club ще предоставя последните новини от света на колоезденето, видеоклипове и ексклузивни експертни мнения.

Трите предизвикателства, в които могат да се включат любителите на колоезденето, са:

Юни 2017 г. - предизвикателство „Десетият колоездач", в партньорство със CA Technologies

Евроспорт предизвиква запалените колоездачи да разберат имат ли нужните качества да се превърнат в десетия колоездач в професионален отбор. Направете единичен пробег от минимум 100 километра без почивка в рамките на месец юни, за да имате шанс да спечелите уикенд в тренировъчния лагер на Трек-Сегафредо - възможност, която се отдава веднъж в живота.

Юли 2017 - Предизвикателство по катерене

Евроспорт тества уменията на колоездачите по катерене, като им дава общо четири седмици, за да изкачат обща височина от 5 500 м. Наградата за тримата най-добри е място в колоездачния маратон на Йотцтал в Австрия, едно от най-престижните и най-предизвикателни състезания в Тирол.

Август 2017 г. - Международно предизвикателство

Предизвикателство за велосипедистите без значение от нивото им, дори начинаещи колоездачи имат възможност да спечелят безценна награда. Евроспорт търси коя нация е карала най-много средно през август, като за крайния резултат ще се вземе предвид броя на участниците и населението в съответната държава. Просто изминете поне 30 км. с велосипеда си и те ще бъдат записани на сметката на вашата държава. Ако тя спечели международното предизвикателство, може да спечелите ВИП място в сервизна кола по време на Обиколката на Испания.

За да се включат в предизвикателството, участниците трябва да свалят безплатното приложение Strava или да се регистрират в социалната мрежа и да се свържат с http://strava.com/eurosport. Победителите за всяко от предизвикателствата ще бъдат избрани с жребий от всички състезатели, покрили успешно критериите.

„Ние създадохме сериите „Дом на колоезденето" за милионите фенове, които следят нашите канали. С трите предизвикателства им предоставяме възможност да изживеят и споделят своята страст към велосипедите. Тази инициатива е още един пример за нашата ангажираност с колоезденето и аз се радвам, че можем да възнаградим някои от най-запалените фенове на спорта за техните усилия", коментира изпълнителният директор на Евроспорт Питър Хътън.

Победителят в етап от „Тур дьо Франс" и водещ анализатор по колоездене на Евроспорт Хуан Антонио Флеча казва: „Най-впечатляващото на сериите „Дом на колоезденето" е, че трите отделни предизвикателства са подходящи за велосипедисти от различно ниво. „Десетият колоездач" и катеренето определено не са за по-неподготвените, но международното състезание дава възможност дори на начинаещите да спечелят наистина невероятна награда. Имах късмета да се състезавам с някои велики отбори на най-престижните колоездачни обиколки и знам, че всеки велосипеден фен, който печели тези награди, ще се радва на наистина незабравимо преживяване. Призовавам хората да се включат и желая на всички късмет."

Тази година Евроспорт радва запалените фенове на велосипедния спорт с над 200 дни живо излъчване и 2300 часа покритие на състезания. Ненадминатото велосъдържание на Евроспорт отново обхваща трите големи колоездачни тура, с ексклузивно и разширено покритие на „Джиро д`Италия", както и 25 събития от световния тур, включително и петте еднодневни пролетни класики.

Повече информация за сериите „Дом на колоезденето", включително инструкции как да се включите, пълен списък с награди, правилата и условията на предизвикателството, можете да откриете на www.strava.com/eurosport.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.