• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Experian България е отличена като „Топ Работодател“ за втора поредна година

Experian България е отличена като „Топ Работодател“ за втора поредна година

/КРОСС/ Experian България официално е отличена като „Топ Работодател“ за 2020 г. с локална сертификация от Top Employers Institute за постижения в управлението на човешките ресурси.

“Да бъдем признати като Top Employer отново е голяма чест, която ни мотивира да продължаваме да се развиваме и творим за успеха и по-доброто бъдеще на Experian и колегите. HR екипът ни работи с лидерите на компанията за създаването на общност, която приветства, насърчава и възнаграждава устрема, иновацията, амбицията, екипността и ученето един от друг. Работим в посока “Workplace of the future” с мобилно работно място с фокус върху здравето и щастието на колегите, усещането им за приемане на различията.” сподели Корнелия Венева, Директор „Човешки ресурси“ в Experian България.

През 2019 г. компанията разраства своя екип и се мести в нова офис сграда, изпълвайки напълно пространството й.

Най-новата иновация в предоставянето на възможности за развитие на служителите, която Experian въвежда, е Gig платформата– вътрешен marketplace за краткосрочни проекти.

Чрез нея хората от компанията могат да открият професионални ангажименти в друга роля или екип с цел да научат нещо ново и да обогатят перспективата си.

Другата голяма вътрешна инициатива по отношение на работното място се нарича FlexWork. Тя позволява на всеки човек да избере къде, кога и как да работи спрямо ролята и ангажиментите си.

„Горди сме, че успяхме да въведем FlexWork. Това е иновативна програма не само за Experian, но и за пазара на труда като цяло,“ каза Мариана Нанова, която е Старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ в Experian и част от проектния екип на Flexwork.

Организациите, които получават сертификати за „Топ работодател“, са отдадени на това да осигуряват възможно най-добрата среда за работа на своите служители посредством новаторски практики, в чийто център са хората.

Тази глобална сертификационна програма е отличила повече от 1500 топ работодатели в 118 държави на 5 континента. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.