• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Фандъкова посочва утре временния заместник на Крусев

Фандъкова посочва утре временния заместник на Крусев

/КРОСС/ Кметът на София Йорданка Фандъкова утре ще посочи кой ще поеме временно поста заместник-кмет по транспорта след оставката на Евгени Крусев. Фандъкова посочи, че прокуратурата ще установява защо са подменени материалите при ремонта на улица "Граф Игнатиев". Общината започва мащабни програми за подмяна на отоплителните инсталации на 20 000 домакинства като мярка срещу мръсния въздух.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова определи оттеглянето на Евгени Крусев от поста заместник-кмет по транспорта като отговорна реакция, след като прокуратурата го привлече като обвиняем заради ремонта на "Граф Игнатиев".

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Той работи изключително отговорно, отговаряше за огромни проекти, така че, ако е бил подведен, ако е допуснал грешка, разбира се, това ще се установи от компетентните органи.

Фандъкова посочи, че проверката на вътрешния общински одит за "Граф Игнатиев" е изпратен до прокуратурата.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Когато нещо не е изпълнено както трябва, трябва да бъдат връщани изпълнителите. Това се прави на момента, от надзорната фирма. За мен е важно наистина максимално бързо да може да се пусне трамвая, защото това би освободило движението не само по "Граф Игнатиев", а и във връзка с движението на заместващите автобуси.

74 000 са продадените зелени билети вчера, посочи кметът, и заяви, че исканията на протестиращите за по-чист въздух не се различават по нищо от заложеното в Програмата на Общината.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Готова съм, ако има нова мярка, която да не е включена в нашата програма, да коментираме и да я реализираме, защото ние сме проучили целия европейски опит, това са мерките, изисква се време, разбира се.

Общината работи по две програми за подмяната на отоплителните инсталации на 20 000 домакинства, които да се откажат от отопление на твърдо гориво. В програмите Общината планира да заложи отопление на природен газ, централно топлоподаване и електричество - като алтернатива на използването на твърди горива.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Лора

На този фон ,успехите на ГЕРБ и Борисов са още по големи и значими !

06.12.2018 22:22:30

Анонимен

Фандъкова е номер едно намира друг зам. и се решава проблема ! Може пък да е на доста по - високо ниво ! От г-н Крусев така ,че имайте търпение !!

06.12.2018 21:21:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.