• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Симеон Славчев: Г-жа Фандъкова дължи отговори на столичани за "Графа"

Симеон Славчев: Г-жа Фандъкова дължи отговори на столичани за "Графа"

/КРОСС/ От днес, с решение на Столична община, тролейбусната спирка в тунела на НДК е преместена от вътрешната страна на локалното платно.
След пореден пътен инцидент, от 23 март, когато спортният журналист Георги Филипов и синът му бяха пометени от автомобил, докато чакат тролея на спирката в тунела, и по настояване на общинския съветник и съпредседател на "Политическа група 5" в Столичния общински съвет инж. Симеон Славчев, трасето на тролеите е преместено в локалното платно, което е максимално отдалечено от автомобилния поток.
„Цялостен ремонт на тунела на НДК е все по-наложителен и отлагането му във времето чрез работа на парче, е прах в очите на софиянци и застрашава безопасността им", коментира още инж. Славчев.
Само преди ден председател на ПП „МИР" и общински съветник поиска от Йорданка Фандъкова да поеме политическата отговорност за дефектите и грешките при ремонта на столичната улица „Граф Игнатиев" като подаде оставка.
От своя страна кмета Фандъкова контрира днес в сутрешния блок на БНТ, че носи своята отговорност всеки ден и „спекулации по тази тема от политически лица няма да приеме".
„Г-жа Фандъкова не дължи отговор на мен, а на столичани. Като общински съветник представлявам гражданите на София и отговорите и най-вече отговорността, която Фандъкова трябва да поеме я дължи не на мен, а на столичани. Аз не критикувам личността Фандъкова, а политика Фандъкова, която олицетворява модела на управление на ГЕРБ в София.
„Бягането от отговорност и заклеймяването на всеки, който защитава интересите на София и нейните жители не е нито морално, нито нормално поведение в политиката", заключи инж. Симеон Славчев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.