• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Звезди във фотосесия в подкрепа на национална кауза

Звезди във фотосесия в подкрепа на национална кауза

/КРОСС/ Посланиците на ДНК с художествени портрети в благотворителния календар на Fibank за 2018 г.

На специално събитие ДНК и Fibank представиха 12 художествени портрета, включени в благотворителния календар на финансовата институция за 2018 г. С красивото издание Fibank застава зад кампанията на ДНК в подкрепа на раждаемостта "Направи го за България". Владо Николов, Хилда, Казасян, Андрей Арнаудов, Иван Христов, Ирина Тенчева, Мария Гроздева, Ути Бъчваров, Поли Генова, Ива Дойчинова, Александър Сано, Миа Сантова и Деян Славчев - Део позираха благотворително пред обектива на фотографа Петър Пешев, заедно с част от бебета на кампанията. Календарите са налични в клоновете на банката в страната, като Fibank удвоява и дарява приходите от продажбата им в подкрепа на каузата на ДНК.

„Благодарни сме на приятелите ни от Fibank, които направиха този красив проект реалност", коментира Андрей Арнаудов, основател и председател на ДНК и връчи на Илона Станева - ръководител на социално отговорния проект от страна на Fibank - Сертификат за особен принос в съхраняването на българското ДНК. Продуцентът Иван Христов аргументира избора си на кауза така: „Можем да съхраним и утвърдим българското, като застанем зад кауза от национална значимост като „Направи го за България". „Имам честта да бъда част от това движение, което се опитва да запази нашата нация и пропагандира идеи, близки и до моята същност.", не скри вълнението от участието си и волейболната легенда Владо Николов.

През изминалата година, едва с първото си издание, „Направи го за България" обедини по безпрецедентен начин църква, бизнес, обществено-значими личности, местна власт, медии, дарители, доброволци, частен и публичен и сектор. Над 10 000 души участваха в мащабното финално събитие на инициативата - Националното кръщене, когато в 1 ден, в 10 града бяха кръстени близо 1000 бебета. Посланици на каузата са значими личности от различни сфери на обществения живот в България, а кампанията е подкрепена от Българската православна църква и ще се провежда ежегодно под патронажа на Негово Светейшество патриарх Неофит. Осносновни медийни партньори на инициативата са bTV Медиа Груп, списание „9 Месеца" и вестник „24 Часа". Част от средствата, събрани от кампанията, ДНК дарява на фондация „Искам бебе" в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Къде са "звездите", че не ги виждам? Това което виждам са най-обикновени хора като всеки един от нас допринесъл за изграждане на държавата! Та пак питам, къде са звездите?

12.12.2017 18:13:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.