• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Ентусиасти правят филм за 48 часа

Ентусиасти правят филм за 48 часа

/КРОСС/ С ново предизвикателство започва един от най-престижните филмови фестивали в България - "Любовта е лудост" - късометражен филм за по-малко от два дни.

След като всички участници са разпределени в групи по трима (чрез жребий), всеки ще има възможност да напише, заснеме и монтира свое собствено произведение. Ограничения в техниката, формата и жанра няма, но всяко видео трябва да е с времетраене до 5 минути, представяйки темата за любовта. Всички проекти ще бъдат качени в официалната фейсбук страница на фестивала, където всеки има възможност да гласува за любимото си произведение.

Победителите (отборът, който е събрал най-много гласове) ще получат парично възнаграждение и грамота за участие.

Отборите ще бъдат избрани ден преди откриването на фестивала, което е на 24 август. Тогава започват и 48-те часа; може да участват младежи до 35 години; всеки екип трябва да си измисли име и да избере отговорник, който ще представлява останалите. Сценарият трябва да е фокусиран върху темата за любовта, но жанрът може да е всякакъв и стилът на заснемане е избор на участниците.

Препродукция, продукция и постпродукция на късометражен филм (до 5 мин.) в рамките на 48 часа (фестивалът не предоставя камери, компютри и каквато и да е била техника). Филмът може да е ням или с диалози на български (ако участниците решат да използват друг език, субтитри на български са задължителни); след като 48-те часа изтекат, закъснели проекти не се приемат. Те ще бъдат качени на фейсбук страницата  https://www.facebook.com/loveisfolly.

Гласуването е в продължение на два месеца, след което най-харесваният филм ще получи парично възнаграждение от 300 лв. Записването става на loveiffolly@gmail.com до 30 юли.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.