• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Oткъде да намеря стартер и алтернатор за лек автомобил?

Oткъде да намеря стартер и алтернатор за лек автомобил?

/КРОСС/ Oтказът на автомобила да запали е често срещан проблем, особено при по-студено време. Понякога причината е безобидна, но може и да се окаже сериозна неизправност на някоя част, която трябва да бъде отстранена незабавно.

Ако и Вашият лек автомобил отказва да запали, консултирайте със специалист и не чакайте нещата да се влошат. Може и да Ви се струва ежедневен проблем колата да откаже да запали, но той може да се дължи не само на студено време и паднал акумулатор, а също така и на неизправност на стартера или алтернатора. Това са двете главни части на електрическата система на автомобила. С тяхна помощ се осигурява нужното електричество и мощ, за да може да запали колата, както и да работят всички останали ел. аксесоари като климатик, радио, осветление, парно и други.

Ако след диагностика на автомобила, техниците установят, че проблема е в стартера или алтернатора и се окаже, че не могат да бъдат ремонтирани, а трябва да бъдат сменени с нови, на българския пазар има голям избор от магазини, където можете да намерите висококачествени стартери и алтернатори на достъпни цени. Сред най - популярните в момента е фирмата Франсизкуп. С изградено име, както в България, така и извън граница, фирмата е специализирана в производството на стартери и алтернатори, ремонт и продажба на резервни части за стартери и алтернатори.

Франсизкуп са известни с коректното си отношение, високо ниво на компетентност, бързо и адекватно справяне с всякакви проблеми по лекия автомобил, свързани с запалването. Броят на клиентите им непрекъснато нараства, тъй като фирмата се е доказала, като една от най - добрите не само в България, но и в чужбина. Освен това, стартерите и алтернаторите, които фирмата произвежда са сред най - търсените на пазара, поради достъпните цени и положителни отзиви за тяхната работа. На сайта fransizkup.bg можете да научите повече за дейностите, в които фирмата е тясно специализирана, сред които ремонт, поддръжка и профилактика, както и рециклиране на стартери и алтернатори за леки автомобили. Може да видите всички стоки, предлагани от фирмата, техните цени и характеристики, за да изберете най- подходящия за Вас продукт.

Също така от сайта можете да проверите, кой е най- близкия до вас магазин или сервиз от веригата Франсизкуп, както и да се възползвате от онлайн магазина, за да поръчате търсеният от Вас продукт. Цените на стартерите и алтернатори те са на изключително изгодна цена, особено ако решите да оставите стария, ненужен алтернатор или стартери, тъй като фирмата ги рециклира и да доплатите малка сума, за да вземете нов. Отзивите за Франсизкуп са положителни. Много клиенти са доволни, не само от обслужването, но и от професионализма, високото качество и гаранция, които фирмата дава. При проблем със запалването, ще получите безплатна консултация, и съвет за най- ефективно справяне с проблема. Независимо дали имате нужда от резервни части за алтернатори и стартери или се нуждаете от нови такива, Fransizkup.bg предлага пълна гама стартери и алтернатори , с доказан произход, високо качество и ниски цени. В магазините ще откриете всичко необходимо за успешното справяне с всеки проблем, свързан със запалването на съвременния автомобил.

Платена публикация

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.