• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Samsung представя Galaxy A6 и A6+ с подобрена камера, стилен дизайн и още повече практични функции

Samsung представя Galaxy A6 и A6+ с  подобрена камера, стилен дизайн и още повече практични функции

/КРОСС/Стилен и практичен смартфон с модерна камера, изпълнена с характер.

Samsung Electronics Co. Ltd. днес представи новите Galaxy A6 и A6+, които комбинират удобство в ежедневието и стилен дизайн с модерна камера за по-персонализиран начин на изразяване.
С мощна предна и задна камера, елегантен премиум дизайн и неповторимия Инфинити дисплей на Samsung, новата Galaxy A серия се предлага в три стилни цвята: черно, златно и лавандула .

"В Samsung работим целенасочено да предоставим на нашите потребители най-доброто смартфон изживяване, като същевременно отговорим на техните практически нужди", каза Джун-хо Парк, вицепрезидент на глобалното планиране на продуктите в Mobile Electronics Business в Samsung Electronics. "Galaxy A6 и A6+ допълват голямото смартфон семейство на Samsung, като комбинират удобството с впечатляващата камера. Тя позволява на потребителите да заснемат, персонализират и споделят всеки специален момент, с което да изразят себе си по уникален начин".

Благодарение на страхотната предна и задна камера на Galaxy A6 и A6+, да снимаш красиви снимки или селфита по всяко време и на всяко място, е по-лесно от всякога. С адаптивната предна светодиодна светкавица, потребителите на Galaxy A6 и A6+ могат да се наслаждават на стилни селфита през деня и нощта. С ниско апертурния заден обектив, те могат да заснемат ясни снимки дори при слаба осветеност, без компромис с качеството на изображението.

Двойната камера на Galaxy A6+ подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ заснемащият може да контролира дълбочината на полето и боке ефекта преди или дори след заснемането. Потребителите могат да обогатят снимките си с уникални мотиви за размазване на фона в различни форми, включително сърца, звезди и др.

Потребителите могат да се насладят на по-богат съраунд звук и по-пълноценно изживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos . Galaxy A6 и A6+ предоставят пълен набор от ниски до високочестотни тонове и изключителна чистота и наситено звучене за по-мощно и завладяващо аудио изживяване. Потребителите могат да активират Dolby Atmos ефекта, за да трансформират аудиото в спиращ дъха динамичен звук, който те обгръща изцяло.

Смартфоните Galaxy A6 и A6+ продължават да налагат и надграждат стандарта за максимално бърз и необезпокояван преглед на информацията чрез Инфинити дисплея на Samsung. Той отива отвъд границите с впечатляващото съотношение на екрана към телефона от 18.5:9 . Неговите гладки извивки и метална конструкция са проектирани, така че да предложат максимална издръжливост и удобен захват без да се нарушава ненадминатия стил и дизайн на дисплея.

Проектирани да бъдат максимално удобни и практични в забързаното ни ежедневие, Galaxy A6 и A6+ съчетават в себе си няколко от най-популярните смартфон характеристики, които сме виждали досега при телефоните от висок клас на Samsung. Сред тях са безпроблемна защита чрез лицево разпознаване и сканиране на пръстов отпечатък за бързо и лесно отключване на устройството.
И при двата модела изпълнението на няколко задачи едновременно е бързо и лесно благодарение на приложението App Pair, което е изключително подходящо за големите ергономични екрани на Galaxy A6 и A6+, и позволява на потребителите да визуализират паралелно две приложения. По този начин се пести време, а удоволствието от смартфон изживяването се умножава многократно. С функцията Always on Display потребителите могат да преглеждат нужната им информация с един поглед без да отключват смартфона, пестейки време и живота на своята батерия.

Galaxy A6 и A6+ също поддържат Bixby Vision, Home & Reminder. Samsung асистентът Bixby може да съдейства на потребителите в изпълнението на различни ежедневни задачи, правейки двата модела по-умни и полезни. Поддържайки Near Field Communication (NFC), смартфоните Galaxy A6 и A6+ могат да бъдат използвани виртуално навсякъде, като е нужно едно докосване на телефона до POS терминал вместо кредитна или дебитна.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България в още през месец май.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.