• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Манол Генов: Трябва да започне война с бедността

Манол Генов: Трябва да започне война с бедността

/КРОСС/Депутатът от БСП Лява България Манол Генов, заяви в студиото на "Денят започва", че БСП ще се стреми да излезе от задкулисието и да се започне война с бедността.

"Справянето с демографската криза изисква едни интегрирани комплексни мерки в продължение на 10-15 години. Това показва световния и европейски опит. По отношение на икономиката ние в последните 20 години все говорим, че няма пари, че сме в криза. Ами нека да намерим някакви пари, които да започнат да раждат други свежи пари, които са необходими на бюджета и държавата. В крайна сметка трябва да започне една война с бедността. Казвам го съвсем откровено, не популистки. Това е един от големите пороци на прехода. А едни механизми в държавата, резерви в бюджета, колкото и да е ограничен, могат да се намерят. Въпросът е да се харчат целесъобразно тези финанси", заяви депутатът.

По думите му, партията се стреми да излезе от задкулисието и коректно да наложи своите политики.

"БСП е достатъчно мъдра партия и този път ще успеем да излезем от задкулисието, тайните договорки при спечелването на власт, при сформиране на коалиции. Ще се опитаме по изключително прозрачен и политически коректен начин да наложим своите политики, за които поемаме ангажимент пред своите избиратели и пред целия български народ", заяви Манол Генов.

"Нашата заявка е за постигане на един ръст, за създаване на дългосрочни инвестиции. Те не могат да дадат допълнителна придадена стойност на икономиката за година или две. Тук трябва едно по-дългосрочно виждане за развитите на високотехнологични индустриални дейности, за свързване на научния потенциал с бизнеса", каза Генов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

:) За да започне борба срещу бедността, трябва да се бориш с богатите :)

18.01.2017 10:56:13

Мао

Маноле , Маноле , че кой го създаде това задкулисие , то да не би да падна от небето бе Маноле , нали точно вашата КДСарска опашка и Кремълските ви господари го създадоха . Отново празни приказки , крадеца вика дръжте крадеца , за цялото си съществуване сте доказали , че сте неспособни на каквото и да било .

18.01.2017 10:46:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.