• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Да помогнем на Георги да види пролетта навън

Да помогнем на Георги да види пролетта навън

/КРОСС/Последните три години 35-годишният Георги Димитров не е излизал от малкия си апартамент в кв. Дружба-2 в София. Точно 9 стъпала го делят от външния свят, който обаче не може да види, защото е трудно подвижен. Нужна му е специална платформа, която да се изгради между партера и първи етаж, където живее с глухонямата си майка, пенсионерката Цветелина Иванова. Стойността на ескалатора е 5 554 евро, а досега са събрани едва 3200 евро. Набраните средства са дошли предимно от трудночуващи техни приятели, които заделят малки суми за да помогнат.

По рождение, Георги Димитров освен глухота и немота има и неврална мускулна атрофия. Заболяването е засегнало долните крайници. В желанието си да помогне на единствения си син, майката се е опитвала да тегли кредит, но получава само откази, тъй като доходите на двамата са недостатъчни - преживяват само с инвалидни пенсии. Грижовната Цветелина Иванова не се отчайва, започва да набира средства в специално открита банкова сметка, с надеждата че много хора ще помогнат. Уви, помагат само хора от обществото на глухите, отделяйки от своя залък да подкрепят брата си по съдба.

Всяка събрана стотинка и левче отиват само и единствено за тази безкористна цел - изграждане на специален ескалатор за Георги Димитров. Майката и приятелите на Георги отправят молба към, всички които могат и имат доброто човешко желание да помогнат според възможностите си като внесат сума, която могат да отделят в посочената по-долу банкова сметка към банка ДСК

IBAN: BG76STSA93000020945872 / BIC STSABGSF
за ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ДИМИТРОВ
.

Офертата за изграждане на специалния ескалатор е на фирма IZAMET. Скромното семейство се опитва да набере средствата или да намери алтернативна фирма, която да изгради нужното съоражение.

Може да се свържете с тях на мобилен 0887205424 (само с SMSи, защото и двамата не чуват) или по ел.поща georgi.dimitrov.1980@gmail.com. Ще бъде издаден документ за дарение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.