• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Методи Андреев: Коалиция ГЕРБ-БСП е абсурдна

Методи Андреев: Коалиция ГЕРБ-БСП е абсурдна

/КРОСС/ Коалиция ГЕРБ - БСП е абсурдна теза за мен. Тази партия е твърде ангажирана с проблемите, които в момента има държавата, нека не забравяме двете коалиции с нейно участие. Това заяви пред ТВ7 Методи Андреев от гражданската квота в ГЕРБ.
Днес на втория кръг от коалиционни преговори би трябвало да се изясни схемата, по която ще се конструира правителството, допълни депутатът.
Андреев коментира всички варианти за коалиция на ГЕРБ с други партии. Нека си спомним откъде тръгна АБВ - от Георги Първанов, а той откъде беше - от БСП. Коалиция с такива леви партии е убийствена за дясноцентристкия вот, категоричен а Андреев.
Аз съм за истинска дясноцентристка коалиция между ГЕРБ и Реформаторския блок. Патриотичният фронт също ни подкрепя. По отношение на енергетиката е постигнат пълен консенсус с тях. Ще се направи пълна ревизия на енергетиката, за да се види кой подписа договорите, ще има разсекретяване на имена, заяви депутатът от ГЕРБ.
Той допълни, че влизането на Патриотичния фронт в правителството е по-голяма гаранция за живота на парламента. Въпреки това обаче, няма как за парламент от осем политически партии да се мисли в дългосрочна перспектива, каза Андреев.
Неговата първа законодателна инициатива в новия парламента ще е свързана със закона за отпадане давността на престъпленията при комунизма, категоричен е народният представител от ГЕРБ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кампанията на АБВ върви към пълно фиаско. В Перник последните напъни да бъде забелязана президентската партия на Георги Първанов преминава границите на закона. Лепят се незаконни, според РИК транспаранти, облепят се спирките, което също е забранено, опъват се винили на електрически стълбове, което също е забранено... всичко забранено за да бъде забелязана кметицата на Перник Росица Янакиева. Забелязва се обаче антиефект. Хората късат лика на Росица Янакиева и АБВ. Не ги харесват. В Ковачевци - пернишката люпилня на АБВ не искат да чуят повече за Росица Янакиева. Местните ще гласуват преференциално за номер 3 от листата на БСП. Била местна. АБВ е тотален провал не само в Перник. Тотален крах в Благовград търпи и кампанията на хората на Георги Първанов. Водачката на кандидат-депутатската листа на АБВ в града Николина Чакърдъкова в възприемана от хората като добра народна певица, но не е и като политически лидер. "Чакърдъкова много е взела през годините, но нищо не е дала. Само с един безплатен концерт няма как да ни спечели", категорични са благоевградчани. Човек на "За Перник" провери как стоят нещата и в Казанлък. Според местни там пък въобще нямала такава партия като АБВ. В друг български град Велинград положението било същото. АБВ ще се окаже един от големите балони на тези избори, които най-вероятно ще се спукат на 5 октомври за втори път. Първият път бяха евроизборите, когато от АБВ не вкараха нито един евродепутат. Перничани не могат да бъдат излъгани от незаконни транспаранти. Хората в Перник масово говорят две неща, свързани с АБВ. 1. Какво направи Георги Първанов като президент за Перник? 2. Росица Янакиева да си ходи.

26.10.2014 19:58:35

Войка

Първанов и Борисов ни разиграват грозен театър и това на което сме свидетели и опит да ни хвърлят пръст в очите.

26.10.2014 18:14:49

Анонимен

АБВ е създадено от ГЕРБ, а това нима не е успешно?! Всички знаят за тясните връзки между Росица Янакиева, Румен Петков и Ивайло Калфин!

26.10.2014 17:05:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.