• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Триизмерен образ на Борисов и мобилно приложение с негова реч в кампанията на ГЕРБ

Триизмерен образ на Борисов и мобилно приложение с негова реч в кампанията на ГЕРБ

/КРОСС/В предизборната кампания за предсрочния парламентарен вот ГЕРБ ще използва мобилни приложения и триизмерни информационни материали. Това обявиха от партията на пресконференция днес.

ГЕРБ е първата българска политическа сила, която залага на интерактивни материали в кампанията, обяви на пресконференция днес председателят на предизборния щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Заместникът му Елен Герджиков посочи, че партията ще разчита на интерактивна кампания, с която се надява да достигне до много избиратели и да провокира младите, модерни, образовани хора да гласуват.

На пресконференцията от щаба представиха триизмерен плакат с лика на лидера на партията Бойко Борисов. Когато избирателят се мести пред плаката, погледът на Борисов го следва през цялото време.

Представено беше и мобилно приложение, което при сканиране на плакатите със смартфон показва видеоклип с реч на Борисов от последния конгрес на ГЕРБ. "Десет процента плосък данък, връщане на ДДС в 7-дневен срок, работа, работа, работа", обещава Борисов в клипа, но от щаба уточниха, че клиповете ще се сменят при всяко сканиране.

Герджиков обяви и че ГЕРБ започва кампания за повишаване на избирателната активност с печатни материали и в социалните мрежи. Девизът й е "Гласувай - спаси България" и според него тя трябвало само да започне от ГЕРБ и да бъде подета от гражданското общество и медиите.

"Една от основните цели на ГЕРБ е достигането на висок резултат. Той е много важен в тази ситуация, защото целта след тези избори е да има стабилно управление. Единствено то и ясната отговорност са единственият начин, по който може да се излезе от блатото и безпътицата", каза той и добави, че от партията ще се борят за рекордна избирателна активност, по-голяма от тази през 2009 г. - над 60%.

Партията ще открие кампанията си в неделя в спортната зала "Арена Армеец" в София - една от гордостите на управлението на ГЕРБ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

sinuxe

tikvo, a pari ot kade bze!?

04.09.2014 06:46:37

sinuxe

tikvo, a pari ot kade bze!?

04.09.2014 06:45:31

Здравко

Най-ниско интелигентните, а с високотехнологична агитация - парадокс.

03.09.2014 16:47:21

Батка

С други думи, ще финансират кампанията си с милиардите, които присвоиха по време на 4-годишното си престъпно управление!

03.09.2014 16:47:11

Ред

Цецо, пак ли ще проведете най-скъпата кампания, с крадените от народа пари? Бяхте изгонени с камъни и ще бъдете посрещнати така, ако пази Боже, се върнете случайно на власт.

03.09.2014 16:47:00

Цвъко

На Цвъко му лепнаха една заслужена присъда и изведнъж стана много благ и хрисим. Прави се на Майка Тереза нещо, ама много добре го знаем, що за стока е.

03.09.2014 16:46:49

Орех

Прах в очите на хората, за кой ли път. Всички знаем, че ще заложите на готовите бюлетини и масовото купуване на гласове.

03.09.2014 16:46:39

Анонимен

БАНДА гладни и ПРЕЯЛИ "КОСОВЕ" , а иначе прости и неуки са тръгнали да омайват простотията със също такива лафове ! Липсва му капацитет и експертен потенциал на Бойко Борисов, а освен това май е и доста страхлив и хлъзгав !? Та по този повод му обясняват, че не става за Премиер - вече беше, НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЯМА "ДУПЕ" !

03.09.2014 16:36:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.