• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предаваме на властите в Германия 15-годишен, обвинен в изнасилване на момиче

Предаваме на властите в Германия 15-годишен, обвинен в изнасилване на момиче

/КРОСС/ Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд-Пловдив европейска заповед за арест спрямо 15-годишния И.М., издирван от прокуратурата във Вупертал, Германия, по обвинение в изнасилване и блудствени действия в съучастие с други лица на малолетно момиче.

Съдът прие искането на германските власти за основателно и законосъобразно. Според законодателството на Германия, става дума за тежък случай на сексуална злоупотреба над деца, извършена колективно от няколко лица, а предвиденото наказание спрямо непълнолетни извършители, е лишаване от свобода до десет години.

Днешното решение на Пловдивски апелативен съд предава на немските власти последния, осми заподозрян за престъплението, извършено на 21 април тази година в град Фелберт, Северен Рейн-Вестфалия.

Тогава 13-годишното момиче, заедно със своя приятелка, е на открит обществен басейн, където са и групата български граждани. Те закачали момичетата. По-късно пресрещат в гората едното от тях, двама от групата я изнасилват многократно, а останалите снимат с телефоните си. Жена, която минавала случайно оттам, се притекла на помощ и повикала полицията.

Шестима от осемте заподозрени са били задържани веднага, двама успяват да се върнат в България. В четвъртък, 18 август, след подобна европейска заповед в Германия е върнат единия от двамата, предстои да се върне и последният. Той е 15-годишен и е пътувал за България с родителите си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Предполагам циганин?

21.08.2018 07:30:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.