• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Главчев: Дистанцираме се не само от ДПС, но и от всички други

Главчев: Дистанцираме се не само от ДПС, но и от всички други

/КРОСС/ Димитър Главчев от ГЕРБ поясни в предаването "Нещо повече" по БНР, че днес е последният работен ден на депутатите от партията му в мандата на това Народно събрание. Той добави, че решението е прието на събрание на парламентарната група.

"Ние се дистанцираме не само от ДПС, но и от всички участници в това управление от последната година и два месеца. Имахме държавническо поведение, бяхме склонни на компромис не само към ДПС, ами и към всички, които проявяват подобно държавническо отношение. Само че никой в този парламент не прояви такова отношение от самото начало до края, с изключение на ДПС в края на този парламент", заяви депутатът.

"Не можем да носим политическа отговорност, че никой не проявява подобно поведение, с изключение на ДПС, и ние да бъдем пришивани към ДПС. Идеята беше да подкрепим това, което беше изложил в обръщението си към НС президентът. Той искаше служебното правителство да работи в нормална ситуация с оглед на трусовете, които са възможни след прекратяване на съществуването на това НС. Така или иначе, след като никой освен нас не проявява такива виждания с оглед бъдещото развитие на държавата, нека трите партии, които досега управляваха и които доведоха страната до сегашното състояние, си понесат отговорността, нека българските граждани да знаят кой е виновен за това, което предстои", каза още Главчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

искредитиране и отстраняване от политическата сцена на Стоян Ганев – данните са, че Бойко Борисов е предоставил на премиера компрометиращи материали за Стоян Ганев, в т. ч. подадена му от ген. Атанас Атанасов информация за номерата на негови сметки в задгранични банки. Постигнатата цел е неутрализиране на рисково силното за него влияние на приближения до премиера началник на кабинета му (респективно пресичане достъпа до изпълнителната власт на считания за протеже на БСП Васил Божков “Черепа”) и превръщане на Бойко Борисов в първостепенно довереното лице на Симеон Сакскобургготски. Размиване причастността на главния секретар на МВР към този акт е постигнато чрез подходящи коментари в пресата (в. “Сега”: “Сега генералът изглежда точно на мястото си… Нещо повече – той стана най-популярният човек във властта. За разлика от Ганев, Борисов съвсем ясно заявява, че няма намерение да драпа за по-висок от отредения му пост. От всички думи и действия на главния секретар на МВР може да се отсъди, че той признава един-единствен авторитет над себе си – премиера – и ще му е предан до края.”). Пуснати са в обръщение и всевъзможни предположения и слухове, в т. ч. шоково невероятни (завършила с разрив хомосексуална връзка между премиера и Ст. Ганев).

30.07.2014 19:11:04

Анонимен

професионалните кръгове от системата на МВР и образованите слоеве от населението, разполагащи с информация и възможности за обективна оценка на действията и преследваните цели от Бойко Борисов и поддържащите го кръгове. Индикация за това са преобладаващия брой негативни становища в Интернет-форумите и коментарните рубрики на електронните издания на вестниците (негативните оценки за него като личност и държавен служител далече надхвърлят позитивните – до 80% в полза на негативните), както и огласените в тях видимо обосновани дискредитиращи го информации. (Вж. Прило

30.07.2014 19:10:42

Анонимен

И от Будоинвест се дистанцирайте хохохохо

30.07.2014 19:08:25

Анонимен

Главчев, народът казва "късно е либе за китка". Напълно лъсна връзката ДПС-ГЕРБ, която сами категорично доказахте и на най-заблудените или все още обнадеждение. Никой не вярва, че се дистанцирате от ДПС, след като седмици наред мощно и заедно натискахте за "приключване на правителството Орешарски", за "банкова ваканция", за "национализация на КТБ", за "спокойствие на служебния кабинет" чрез нов дълг за цялата държава, за "отговорност на всички останали" без вас и т.н. Върхът бяха последните гласувания на ДПС и ГЕРБ в НС на първо четене на ненужна актуализация на Държавния бюджет и веднага удължаване на работата на НС до 5.8. (напълно против разпоредбите на Конституцията и Правилника на НС). Имале ли отговор за всичко това или остава да се дистанцирате и от публичното пространство ?

30.07.2014 18:43:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.