• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

glo™ – вече в търговските центрове из цялата страна

glo™ – вече в търговските центрове из цялата страна

/КРОСС/ /КРОСС/ Освен в София иновативното устройство на Бритиш Американ Табако може да бъде закупено и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе

gloTM - най-новото иновативно устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн - вече може да бъде открито във всеки един от 6-те най-големи града в България. От днес, 5 ноември, продуктът може да бъде закупен от 9 локации със специализирани щандове на gloTM у нас. Сред тях са едни от най-големите търговски центрове в столицата - Serdika Center и Mall of Sofia, както и в страната - Mall Plovdiv в Пловдив, Grand Mall във Варна, мол Galleria в Бургас, мол Galleria в Стара Загора и Mall Rousse в Русе. От средата на миналия месец, откакто устройството е на българския пазар, gloTM се предлага още в The Mall и Business Park в София. Съвсем скоро устройството ще бъде налично и на още една локация в столицата - мол Paradise Center.

gloTM предоставя на потребителите изчистена и стилна визия в четири цвята - черен, сив, златен и розов. gloTM е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, gloTM може да се ползва до 30 сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*.

                     

Технологията на gloTM е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области.

„Щастливи сме, че едва три седмици след като устройството беше пуснато в продажба, първоначално в София, разширяваме търговската си мрежа с откриването на нови специализирани gloTM обекти в столицата и цялата страна. Вярваме, че по този начин ще сме още по-близо до пълнолетните пушачи, които търсят алтернатива на традиционните тютюневи продукти с потенциално по-малък риск" - коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Устройството gloTM използва Dunhill NeostiksTM - специални тютюневи стикове, които могат да бъдат закупени както от специализираните щандове на gloTM, така и в търговската мрежа в страната. Българските потребители могат да избират между три разновидности на стиковете: Navy Blue, Yellow и Green.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.