• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Подземни градове крият тайните на България

Подземни градове крият тайните на България

/КРОСС/ Подземни градове са намерени в различни краища на България, като най-специалният такъв е открит близо до Лесидрен - т.нар. Обект 17, който представлява секретна база с подземие.

Легендите разказват, че има верига от тунели, а мистиката, която обгръща база 17 е обгърната от факта, че никой не говори за това място. Това са изкуствени градове, в които със сигурност по времето на комунизма са държани оръжия за масово поразяване, бази за подслушване и складове за оръжие, разказа военен репортер и допълни, че подземните градове и сега се използват за експерименти с психотронно оръжие. Предполага се, че там може да са държани и секретни ядрени бойни глави. Достъпът до секретния град е строго забранен. Местните хора разказват, че при опит да влезе в него преди години бил арестуван бившият външен министър Соломон Паси, разкри репортаж на ТВ7.

Соломон Паси чрез пряка връзка със студиото сподели, че преди 10 години се разхождал със семейство му в Лесидрен, където наистина били арестувани и принудени да си тръгнат от мястото възможно най-бързо. Той допълни, че там са част от тайните, които сме имали.

Според репортера Пламен Григоров базата при всички случаи е имало командни пунктове, складове за специална продукция, съоръжения за подслушване и т.н. но след 10 ноември много от обектите прекратили своите дейности.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

а около сливен

10.07.2015 17:55:08

Анонимен

а това в местноста Зелин до Ботевград ........

20.02.2014 12:05:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.