• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Panasonic разширява своята гама продукти за красота и лична грижа с пет нови епилатора и ново устройство за грижа за крака

Panasonic разширява своята гама продукти за красота и лична грижа с пет нови епилатора и ново устройство за грижа за крака

/КРОСС/ Продукти, които пренасят практиката на козметичните салони у дома

Днес Panasonic представи шест нови продукта за красота и лична грижа, които пренасят качеството на козметичните салони у дома - три епилатора за мокра/суха епилация от серията ED, два епилатора за суха епилация от серията WS и устройството за грижа за крака ES-WE22.

Въплащаващи десетилетия опит в разработването и производството на продукти за красота и лична грижа, новите модели предлагат широки възможности за прецизно и безболезнено обезкосмяване, гладка кожа и грижа за краката.

Привлекателна мека и гладка кожа навсякъде

Panasonic представя пет нови модела епилатори от сериите ES-ED и ES-WS. Всеки от тях осигурява лесна и гладка епилация, с което създава усещане за спа у дома.

Новите епилатори ES-ED 93 / 53 и 23 са с изцяло обновен дизайн, два LED индикатора за скорост, подвижна глава за мокра и суха епилация, и два диска с  48 пинцети за пълно обезкосмяване с дълготраен ефект. 

Епилаторът за мокра/суха епилация ES-ED23 е окомплектован с две приставки, т.нар. „нежна приставка“ и глава за обезкосмяване на крака и ръце. Заедно с тези, при ES-ED53 са предоставени още две приставки – гребен за бикини-зона и глава за бръснене. Шестте приставки от комплекта на ES-ED93 включват още глава за подмишници/бикини-линия и отделна глава за грижа за краката.

Новата серия ES-WS е идеална за начинаещи и включва моделите за суха епилация ES-WS24 и ES-WS14, които се характеризират с работа на две скорости, възможност за използване на „нежна приставка“ и един диск с 24 пинцети. В комплекта на ES-WS24 са добавени също глава за бръснене и гребен за бикини-зона.

Красива кожа до върха на пръстите на краката

Първото устройство за грижа за крака в продуктовата гама на Panasonic - ES-WE22 се бори с мъртвите клетки на кожата, изсъхналите пети и мазолите, като същевременно остава нежно към краката.

 

Тази система, захранвана с кабел, е оборудвана с миеща се широка пила, която лесно премахва мъртвите клетки на кожата за постигане на впечатляващо меки и гладки стъпала и пети. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.