• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Група SEVI ще празнува седми рожден ден с концерт на 27 януари

Група SEVI ще празнува седми рожден ден с концерт на 27 януари

/КРОСС/ На 27-ми януари (петък) момчетата и момичетата от родната рок група SEVI ще празнуват заедно с феновете си седмия рожден ден на групата. Събитието ще се състои в столичния клуб "Rock Bar Fans". Изборът на този клуб не е никак случаен. Именно тук през 2010 г. бе и първото участие на групата на сцена.

За тези 7 години SEVI издадоха 3 албума (дебютният - "What Lies Beyond" през 2012, акустичното DVD - "The Other Side of SEVI" - през 2013 и миналогодишната тава - "The Battle Never Ends"), както и 7 официални сингъла.

Изминалата 2016 година бе една от най-силните за групата. Новият албум на групата - "The battle never ends", продължава да жъне успехи не само у нас, но и в чужбина. Неговите песни покориха световните класации, а тавата беше представена в списания и радиостанции в Италия, Аржентина, Бразилия, Босна и Херцеговина, Испания, Щатите и Англия.

В края на месец ноември групата представи и новия си клип от сингъла "Destiny", в който участие взе и Асен Блатечки.

С пилотния сингъл от диска - "Don't Hesitate" групата проби в радиокласации във Франция, Словакия, Италия и САЩ.

Българските музиканти се радват и на позитивни оценки от списания като "Metal Hammer" и "Fireworks" (UK), а видеото на „Destiny" вече се върти и в телевизии в Австралия, Швейцария и Еквадор.

През изминалите 7 години бандата стана изключително популярна както у нас, така и в чужбина. SEVI е групата, която за такъв кратък период от време си спечели славата на най-бързо развиващата се рок група на българската и европейската музикална сцена.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.