• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

“От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“отличена за най-добра дарителска програма в конкурса „Най-голям корпоративен дарител”

“От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“отличена за най-добра дарителска програма в конкурса „Най-голям корпоративен дарител”

/КРОСС/Кампанията „От любов към живота - Avon срещу рака на гърдата" спечели отличието „Най-добра дарителска програма" в конкурса „Най-голям корпоративен дарител" на Българския дарителски форум. Това е вторият приз в тази категория от престижния конкурс, като програмата беше отличена с награда и през 2013 г. Отличието беше връчено от победителите в категорията от предходната година на Аделина Павлова, бранд мениджър на Avon България.

„Ние в Avon стоим зад кампанията вече 15 години, като тя не само продължава да бъде емоционално заредена, но и я надграждаме всяка година. В последните две години решихме да сменим фокуса, за да бъдем още по-полезни и в още по-голяма помощ на жените с рак на гърдата. Привлякохме и нов партньор, в лицето на вдъхновяващите дами от Фондация „Една от 8", благодарение на които успяхме да се доближим до проблемите и да предоставим директна помощ на засегнати от болестта жени", сподели Аделина Павлова. „Тази награда е признание и за усилията и отдадеността на нашите Представители, които са в сърцето на кампанията, техния ентусиазмът и всеотдайност я правят толкова успешна", добави още г-жа Павлова.

През 2015 г. „От любов към живота" цялостно промени курса на финансовата си подкрепа и започна да работи не само за превенция, но и в помощ на жените с рак на гърдата в България, като не само не загуби дългогодишните поддръжници на инициативата, но и привлече нови такива. Ефектът от това се измерва най-вече в сумата на набраното дарение в размер на 100 000 лв., връчено на новия партньор - Фондация „Една от 8" в края на октомври 2015 г.

С дарената сума програмата осигури през 2016 г. безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата. Именно по този начин кампанията осигурява реална помощ за жените с рак на гърдата, има възможност да върне самочувствието на близо 4000 жени и да помогне на семейството и приятелите им да преминат през трудния процес на възстановяване. Всичко това става възможно благодарение на обединените усилия на представители и клиенти на Avon, които 15 години приемат като лична каузата и подкрепят битката срещу рака на гърдата с покупка на благотворителен продукт, а 100% от печалбата от всеки един от тях се дарява.
Кампанията „От любов към живота" е носител на още една награда от БДФ, спечелена през 2012 г. в категорията „Най-прозрачна дарителска програма". През годините инициативата е отличавана с още 17 български и международни приза.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.