• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Хюсеин Хафъзов: 20 българи пребили четирима роми в Бургас

Хюсеин Хафъзов: 20 българи пребили четирима роми в Бургас

/КРОСС/ Повече от 20 момчета от Професионалната гимназия по транспорт са пребили четирима тийнейджъри от ромски произход на спирката пред училището на 18 февруари, обяви депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов на пресконференция в Бургас, съобщава „Флагман". Хафъзов разказа за случая с колегата си Илия Илиев, председател на ромската партия ДРОМ.

Потърпевшите с нищо не са провокирали съучениците си, дори напротив, смирено се опитали да се оттеглят, обясни Хафъзов. По време на проведената няколко дни по-късно родителска среща, яки момчета пребили двама от родителите на пострадалите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Защо прокуратурата не се самосезира за този Хафъзов, след като се вижда как той разпалва етническо противопоставяне и омраза ?

01.03.2015 23:07:22

Анонимен

Защо прокуратурата не се самосезира за този Хафъзов, след като се вижда как той разпалва етническо противопоставяне и омраза ?

01.03.2015 23:07:07

Анонимен

Хафъзов отдавна и още задълго ще проповядва противопоставяне на групи, общности, етноси в България (което е по общия американотурски план за сегрегиране, разделяне, разпарчедосване на обществото на групи и общности противопоставящи се взаимно). Още от освобождението от турско Турция не е прекъсвала подривната и саботажна дейност към освободените от робството народи. Това се вижда в истинските архиви на тайните служби на повечето източно- и южноевропейски държави - бивши турски владения. Особено силно е това по времето на социализма. Култивирането на циганската субкултура във вида и, в какъвто е днес - като унищожител на държавността е сбъдната мечта на враговете на България (в това число и на турските такива). Никое престъпление не може да оправдава извършването на друго престъпление! И в същото време никой от протурските агенти в протурските ислямизаторски партии в България не говорят за несравнимо по-голямата агресия на цигани към нецигани в Балгария. Ето линк: „Циганската престъпност – опасност за държавата“ http://atakavarna.com/wp-content/uploads/2014/03/Ciganskata_prestypnost.pdf

01.03.2015 22:58:32

Анонимен

А колко роми и то не деца, а възрастни пребиха и убиха Рогачев по най-гнусния начин????????

01.03.2015 20:56:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.