• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Теодора Халачева: Младите не са просто обекти, а фактор в собственото си развитие

Теодора Халачева: Младите не са просто обекти, а фактор в собственото си развитие

/КРОСС/ „За трети път парламентарното мнозинство отказа да допусне за разглеждане внесения от БСП законопроект за младежта”, съобщи народният представител Теодора Халачева на среща с млади хора в Пловдив. По думите й управляващите не желаят да обсъждат проблемите на младото поколение. „Изумително в противоречието си е подобно поведение, защото непрекъснато тръбят, че бъдещето е на младите, но в действителност виждаме точно обратното”, посочи Халачева.

Тя представи основни аспекти от законопроекта на социалистите, който предлага решения за доброволчеството, за младежките обекти за отдих и култура, за образователна младежка инфраструктура. „Нашият законопроект създава условия за широко участие на младите в процеса на вземане на решения на местно и национално нови. Той постановява и регламентира изграждане на младежки центрове в съотвествие със Стратегията за детето 2018-2018”, посочи пловдивската депутатка.

Според нея такива младежки средища се явяват конкретна полезна алтернатива на кафенетата и моловете. „Смятам, че интересите на младите хора на България заслужават да бъдат обсъдени в българския парламент”, заяви Теодора Халачева и гарантира, че парламентарната група на „БСП за България” ще продължи да настоява за адекватна младежка законодателна политика. „Младите не са просто обекти, а фактор в собственото си развитие”, подчерта тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Соня

Защо госпожата лъже така нагло? Такава среща не е имало с младежи, а снимката е от преди две години, когато я избираха за председател на Младежкото обединение в БСП в Пловдив. То бива да нямаш дейност, но да започнеш да си пускаш фалшиви новини за такава е повече от нагло. И това е народен представител, който сме избрали да ни представлява и да бъде поне почтен.

07.06.2018 06:23:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.