• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Пловдивски ученици гостуват на Теодора Халачева в парламента

Пловдивски ученици гостуват на Теодора Халачева в парламента

/КРОСС/ Група пловдивски ученици от 11-и и 12-и клас ще гостува в парламента на народния представител от „БСП за България" Теодора Халачева. В Деня на народните будители младежите и девойките избраха да посетят законодателната институция. Визитата им включва разглеждане на сградата, присъствие на пленарно заседание и разговор с техния своеобразен домакин Теодора Халачева. С младата депутатка се познават от часовете по гражданска активност в Националната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров".

„Миналата есен бях поканена в качеството си на общински съветник. Останах много впечатлена от будните въпроси, от аргументираното любопитство и обществената ангажираност на тези млади хора", разказа Теодора Халачева.

Тя е убедена, че утрешното посещение ще обогати представата им за функциите на парламентарната институция, за политическите дебати и нормотворческите решения.

Най-младият народен представител използва повода да честити утрешния празник на хората на духа и просветата, които всеки ден полагат усилия да съхранят делото на българските будители.

„Днешните будители заслужават огромно признание и благодарност. Нека са здрави, целеустремени, вдъхновени и успешни в мисията да пазят искрата на българското, на родното", пожелава Теодора Халачева.

Лидерът на Младежкото обединение в БСП - Пловдив анонсира и специалната тематична инициатива за Деня на будителите на младите пловдивски социалисти , която ще се състои утре (1 ноноември) от 17:00 часа пред Виенския павилион в Цар Симеоновата градина.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.