• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Замразени мишки в пилешките хапки на "Кауфланд"

Замразени мишки в пилешките хапки на "Кауфланд"

/КРОСС/ Потребители алармираха във Фейсбук за наличието на замразени мишки в пилешките хапки продавани от немската верига "Кауфланд". На това твърди, че се е натъкнала жена от Севлиево, пазарувала от хипермеркет. Любка Альошева купила три пакета, всеки от по килограм, със замразени пилешки хапки.

На снимката ясно се вижда гризача попаднал в хранителните продукти на хипермаркета. 

Снимка: https://drujba2.blogspot.com/

Преди ден отваря да приготвя последният пакет и по думите й, освен хапки открива в него замразена мъртва мишка. Младата жена публикува снимките в социалната мрежа търсейки производителя, защото не е указан на пакета с мишката. Екип на NOVA установи, че става дума за месопреработваща фирма, която има две седалища - в Перник и във Варна. 

„Много хора питаха във Facebook - тъй като съм снимала, за да види народа, какво ядем - как така не съм видяла мишката по-рано. Както виждате мишлето е толкова мъничко между хапките, а пакета е XXL – най-големия. Най-вероятно проблемът е в производителя и се надявам да се обърне внимание, защото ядем неща, в които лазят буболечки, мишка намерихме сега”, разказва Любка Альошева, жител на Севлиево.

Това далеч не е първото оплакване от качеството на продуктите продавани от "Кауфланд". Отделно от това често се случва да се поставя етикет с намаление, а когато клиентът отиде до касата се оказва, че обявената по-ниска цена не съществува, а се плаща по старата. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А аз се чудя защо когато купуваме хапки от там аз и съпругът ми се обриваме. Явно е от качествените месни продукти???

18.10.2020 01:24:50

Анонимен

Ами, демокрация, би казал някой евроатлантически ориентиран. Като не ти харесва, не купувай! Истината е, че това го има в абсолютно всички вериги, не само кауфланд...Хубаво нещо е демокрацията по нашенски.

20.01.2020 15:04:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.