• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Експерт за ареста на Иванчева: Някои хора смесиха правото с естетиката

Експерт за ареста на Иванчева: Някои хора смесиха правото с естетиката

/КРОСС/ „Не трябва да се смесва правното с естетическото, а в случая с ареста на кметицата на „Младост" някои хора направиха точно това". Такова мнение изрази в ефира на „Събуди се" Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Той допусна, че е имало прани основания Десислава Иванчева да бъде държана дълго време с белезници на централно кръстовище в София след залавянето й с рекорден подкуп.

„Преди години знаково дело за подкуп падна в съда, защото не бяха описани взетите пари банкнота по банкнота", каза Харизанов.

Политологът Татяна Бурджиева призова всички да подкрепяме действията на властите, насочени срещу корупцията.

Буруджиева и Харизанов коментираха и мерките, които се планира да се вземат в борбата срещу хулиганството по стадионите след инцидента с ранени полицаи на мача ЦСКА - „Левски". На срещата за дискутиране на новия закон, който трябва да бъде внесен до два месеца, членовете на ръководството на МВР се появиха с черни превръзки на очите. Това бе в знак на съпричастност с ранената служителка на реда Гергана Зашева, на която се наложи тежка очна операция.

„Съпричастност един министър трябва да показва като налага такива мерки, че това повече да не се повтаря. А акцията с черните превръзки беше маскарад", коментира Буруджиева.

Според Харизанов пък, ако не бил необичайният външен вид на вътрешния министър и компания, това щяла да бъде „поредната протоколна среща".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много пубери бе ....

26.04.2018 16:40:03

Анонимен

ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНИ ДЕБИЛИ ЗАЩИТАВАЩИ РУСКИ ИНТЕРЕСИ.

25.04.2018 13:32:06

Анонимен

И какъв експерт е тоя! Освен че го съдиха, нямаше и диплома, компрометиран до ушите! И този ще анализира, и ще дава оценки. Боже, пази България!

24.04.2018 21:48:24

Анонимен

НЕЩАСТНИ Е КУРНЕРИЯ

23.04.2018 14:49:53

Анонимен

И двамата са абсолютни псевдо. Платени! Спомнете си ареста на бивш военен министър и тогава имаше правно основание. Нещастници!

23.04.2018 10:20:51

Анонимен

ньньэ ейзеиш е шдть зиеяшьзхсн

22.04.2018 21:50:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.