• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Банката обеща да върне на клиентите парите, присвоени от служителка в Нова Загора

Банката обеща да върне на клиентите парите, присвоени от служителка в Нова Загора

/КРОСС/ Присвоените пари от банковата служителка в Нова Загора ще бъдат възстановени на клиентите на банката, съобщи днес Георги Султанов, регионален банков мениджър. Той коментира, че тече вътрешна проверка и се издирват пострадалите клиенти. До момента е установено, че парите са източвани чрез дебитни и кредитни карти.

Бившата вече директорка на финансовия център Биляна Манчева, обвинена в присвояването на над 400 хиляди лева от понеделник е в следствения арест в Сливен, а вчера Окръжния съд и наложи постоянна мярка „задържане под стража."

Султанов обяви, че банката ще направи всичко възможно да възстанови парите на пострадалите, но не посочи срок, в който това ще бъде направено. „Правим всичко възможно и ще направим, така че ще си получат сумите", каза той и съобщи, че „в най-близко време" ще бъдат казани сроковете.

Султанов отрече слуховете, че присвоените суми са много над обявените 400 хиляди лева. „Това, което и вие официално показвате в новините, това е сумата. Около 400 хиляди". Той бе категоричен, че служителката е действала сама и няма друг замесен в случая.

Днес клиентът, от който започна разплитането на случая разказа, че е всичко е започнало, когато е направил опит да си плати семестъра в клона на същата банка във Велико Търново. „Поисках извлечение от сметката. Беше ми предоставено. Разгледахме я с мениджър продажби и установихме, че са теглени парите ми от дебитна карта, която аз нямам такава 49 пъти. Ами някъде над 22-23 хиляди лева имах, но реално налични имах около 167 лева", каза клиентът, който пожела да остане анонимен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Kak si

23.02.2019 09:35:17

Анонимен

Eee

23.02.2019 09:34:36

Мария

Искам да срещна мъж за секс - xxxsingle.xyz/justina Момиче, на 26 години.

22.02.2019 05:29:33

Анонимен

Защо се крие името на банката?!

21.02.2019 21:30:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.