• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Пилотът Мирослав Хинков: В България не ми се е случвало друг път да не ме проверят на летището

Пилотът Мирослав Хинков: В България не ми се е случвало друг път да не ме проверят на летището

/КРОСС/ В България не ми се е случвало друг път да не ме проверят на летището. Не съм и имал ситуация, в която пътниците е трябвало да ме чакат. Това каза в предаването „Тази сутрин” Мирослав Хинков, пилот на частния самолет, който излетя от летище София без да бъдат проверени пътниците.

По думите му в повечето държави процедурите са доста по-облекчени, влизат пътниците в съответната зала, идва полицията, поглежда им паспортите и това е, допълни Мирослав Хинков.

Четиричленното семейство Хинкови излита с частния си самолет от площадката в село Драгановци. На борда е и приятелят на дъщеря им, а във въздуха – градоносни облаци.

За да стигнат до Гърция трябва да минат през гранична полиция, каквато има само на международните летища. Затова първо кацат в София. Посреща ги рамп агент и ги съпровожда до терминала. През проверка обаче минава само пилотът.

Мирослав Хинков обясни, че обикновено минават през летището в Горна Оряховица, но този път е имал работа в София и са решили да тръгнат оттам. Каза, че са му проверили дори паспорта, при положение, че идва от България.

Разделил се е с останалите пътници, тъй като е имал работа за вършене, а съпругата му, която също е летец, е останала да наблюдава как зареждат самолета с гориво.

Мъжът каза, че изпитва вина за това, че не е попитал пътниците дали са проверени.

Според него службите по-скоро трябва да бъдат похвалени, защото са отреагирали много бързо и при кацане в Гърция, веднага са ги проверили и са им направили копия на паспортите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Петър кутински

Ама тоя за какъв се мисли

18.07.2018 11:22:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.