• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Убитата в хотел жена е била удушена, убиецът е приятелят й

Убитата в хотел жена е била удушена, убиецът е приятелят й

/КРОСС/ 37-годишният Димитър Ръжев е задържаният за жестокото убийство на 24-годишна жена в столичния хотел "Рила". Мъжът, както и жертвата му, са от Пловдивско, имали са връзка и са пристигнали преди няколко дни в София, съобщиха Нова телевизия и БНР. В хотела обаче на 15 декември е регистрирана само жената.

По неофициална информация последните три дни двойката обикаляла из столични заведения. Снощи обаче са се скарали в хотела. Жената е удушена, главата й е ударена и е прободена в областта на лицето. По непотвърдени данни, тя се казва Златена С. и е от град Гълъбово, а е открита със забита вилица в окото.

Сигналът за убийството е подаден малко след 8 часа тази сутрин от служителки на хотела, след като 37-годишният мъж отишъл на рецепцията във видимо нетрезво състояние. По него имало и следи от борба.

На място са изпратени екипи на полиция и Спешна помощ, като тялото на 24-годишната жена е намерено в стаята на двойката на петия етаж. Медиците обаче само са констатирали смъртта й.

Димитър Ръжев е криминално проявен - има регистрация за грабеж и притежание на фалшиви пари. Не е лежал обаче в затвора. Предстои да бъде направена психиатрична експертиза, тъй като има данни, че мъжът има психически отклонения, съобщи пред журналисти началникът на столичното Първо районно РПУ Калоян Милтенов. По думите му, жената е убита по особено жесток начин.

На мястото на убийството продължават огледите и обиски за наркотици. Причините за тежкото престъпление се изясняват.

Снимка Булфото

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.