• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Виж София отвисоко в страхотно видео от двойната камера на Huawei P9

Виж София отвисоко в страхотно видео от двойната камера на Huawei P9

/КРОСС/Искало ли ви се е да видите столицата от птичи поглед - забързаността и културата, красотата и природата? С уникалния за България проект „Huawei P9 на дрон" може да се докоснете до всеки един детайл от живота на столицата по нетрадиционен и различен начин, в едно видео.

Концепцията на нестандартната кампания с дрон е вдъхновена от новия флагман Huawei P9, оборудван с двойна задна камера за улавяне на превъзходни и наситени цветни кадри и детайлни и контрастни черно-бели мигове. Качен във въздуха, P9 представя историята на млад човек, преминаващ през София с велосипеда си, за да достигне до Витоша. По време на своята разходка, героят „разказва" за красотата, емоциите, забележителностите и положителното настроение в най-фините нюанси, при това от неочаквана и завладяваща перспектива. До момента видеото, заснето от P9 на дрон, е разгледано повече от 50 000 пъти от потребители на социалните канали на Huawei.

Новият Huawei P9 се отличава с ненадминат дизайн и двойна задна камера с 12 MP сензори. Двойната камера на флагмана, разработена съвместно с легендарната марка за фотооптика Leica, придава неповторим почерк и стил. Цветната камерата улавя цветовете с яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и постига по-добро качество на кадрите.

Huawei P9 притежава четири основни режима, които привличат дори и най-запалените ентусиасти. Един от тях е PRO режим, който позволява пълен контрол на параметрите при заснемане. Предоставя ръчно определяне на времето за експонация, балансa на белия цвят, режима на измерване на експозицията и затвора на блендата.

Изключително впечатление прави и монохромният режим. В него Huawei P9 използва само монохромния си сензор, като снимките са изключително детайлни. Черно-белият режим носи със себе си традицията на фотографското изкуство и оригиналния стил на Leica.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.