• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 на българския пазар

Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3  на българския пазар

/КРОСС/ От 30 януари Huawei, заедно със своите партньори А1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет, ще пусне на българския пазар Mate 30 Pro в цвят Space Silver в комплект с черни безжични слушалки FreeBuds 3. Предложението е лимитирано до 100 бройки и е придружено с Premium Service обслужване, което ще направи първите притежатели на Huawei AppGallery смартфон у нас наистина специални.

Huawei Mate 30 е комбинация от върхови постижения в областта на производителността, базирана на изкуствен интелект, и на мобилната фотография и видеография, с които стои начело на теста на мобилни камери DxO Mark. Освен с изключителния си хардуер, Mate 30 Pro се отличава и с това, че е първият флагман, с който Huawei подава заявка за промяна на статуквото на мобилния пазар. Той се базира на отворената платформа Android 10 AOSP с EMUI 10 без наличие на Google Mobile Services (GMS). В сърцето на неговата екосистема стои Huawei AppGallery - собственият магазин на компанията, в който ще намерите ежедневно увеличаващ се брой приложения от Huawei и трети страни. Те работят с постоянно обогатявания набор от софтуерни инструменти, познат като Huawei Mobile Services (HMS). HMS стои и в основата на екосистемата от свързани устройства на Huawei и услуги като Mobile Cloud, Themes, Browser и други.

Huawei FreeBuds 3 са безжични случалки с open-fit дизайн, базирани на първия собствен чип на компанията за носими устройства Kirin A1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук благодарение на своя 14.2mm large dynamic driver, и с интелигентно двупосочно шумоподтискане. Околният шум се изолира в желаната от потребителя степен, а звукът при разговори, предаван към другата страна на линията, е кристално чист, благодарение на двойката микрофони и сензора за костна вибрация. FreeBuds 3 предлагат още безжично зареждане, включително и директно от Mate 30 Pro, и още множество екстри, работещи оптимално с EMUI 10, с който идва смартфонът.
У нас Huawei пуска лимитираното си предложение Mate 30 Pro + Free Buds 3 на препоръчителна цена от 1999 лв. за свободна продажба или с изгодни абонаментни планове от мобилните оператори. Количество е ограничено до 100 броя и първите 100 български потребители, които ще станат част от новата ера на пазара на мобилни устройства, ще получат и Premium Service следпродажбено обслужване. То включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти, специализирана услуга по горещата линия, както и възможност за индивидуална консултация с технически съветник.

Huawei е компания, ориентирана към своите потребители, и проактивно търси тяхното мнение. Тя се фокусира върху развойна дейност, с която максимално бързо да задоволи и надскочи очакванията на тези, които са й се доверили. За нея 100-те притежатели на Huawei Мate 30 в България са партньори в изграждането на нов, по-удобен и качествен начин на живот, комуникиран като Seamless AI Life. Затова в рамките на Premium Service, те получават и възможност за участие в проучване на Huawei за потребителското изживяване с Mate 30 Pro. Компанията предварително изказва благодарност на всички, които попълнят регистрационната форма на уеб сайта consumer.huawei.com/bg, с която се съгласяват неин екип да се свърже лично с тях и след отговоряне на зададените им въпроси, да им изпрати подарък Huawei Band 4 в рамките на една работна седмица по куриер на посочения от тях адрес.
Mate 30 Pro с Free Buds 3 и Premium Service с възможност за получаване на Huawei Band 4 ще бъде изложен и ще може да се закупи от 30 януари от следните локации в София:
Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе" 115
А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски" 101
Виваком в Paradise Center на бул. „Черни връх" 100
Технополис Младост на бул. Околовръстен път" 265
Техномаркет на бул. Цариградско шосе" 92

За въпроси преди или спед покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei директно във Facebook, с имейл на https://consumer.huawei.com/bg/contact-us/, на телефон 0800 18818 между 9 и 18 ч, или на живо в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге" 6.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.