• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Синьото вече не е достатъчно или каква е историята зад цветовете при Huawei P20 lite

Синьото вече не е достатъчно или каква е историята зад цветовете при Huawei P20 lite

/КРОСС/ Дизайнът на телефона включва формата, размера на екрана и най-вече цвета. Именно цветът е това, което определя неговия характер и дава възможност на потребителя да изрази себе си. Huawei са създали една неповторима цветова палитра за серията смартфони P20 lite. 

Цветът често е подценяван от някои производители, въпреки че е първата отличителна черта на дизайна, която забелязваме при избора на нов телефон. Добре подбраните цветове придават на телефона уникален характер, подчертават модерния дизайн и необикновения, смел стил. Това е причината новите Huawei P20 lite смартфони да са създадени в уникални цветови версии.

На българския пазар се предлагат цветовете Klein Blue (специално текстуриран син корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black. Тези цветове не са типични и познати от други смартфони. Всеки цвят е уникален за модела, сам за себе си и има индивидуален характер.

Синьото има много нюанси - и само един е Klein Blue

Цветът, известен днес като Klein Blue, е създаден през 60-те години по специална поръчка на известния художник Ив Клайн. Той се основава на матов ясносин (т.нар. ultramarine) пигмент и се оказва толкова специален, че Ив Клайн създава много творби само с този цвят, използвайки текстурата на дебелината на боята. Трудно е да се намери по-различен и разпознаваем цвят от Klein Blue. Този син тон, "проектиран" от известния френски художник, има заслужено място в историята на изкуството.

Klein Blue е една от цветовите опции на P20 lite, а дълбокият „ултрамарин" прави устройството наистина впечатляващо. За да засили ефекта още повече, Huawei разработва и специален тип микро брокат, който придава блясъка на Klein Blue и създава светлинни отражения. Частиците са толкова малки, че самият брокат е невидим за окото и само подчертава синия нюанс.

Sakura Pink - уникален нюанс на розовото

Розовият цвят се използва все повече от дизайнерите на електронни устройства, но не всички розови нюанси са еднакви. Първото, което прави Huawei, е да се убеди, че използваният тон е подходящ за модерно устройство. За да се достигне до цвета Sakura Pink, е добавен перлен прах, който придава на розовия цвят триизмерен блясък. Един поглед към розовата версия на Huawei P20 lite е достатъчна, за да потвърди, че това е есенция на елегантността, която ще бъде в дома и чантата на всяка жена.

Вечното черно

Черното разбира се, е най-простият цвят. Въпреки това, истинският, безкомпромисен, дълбоко черен тон е много труден за постигане. Много често нещо, което се предполага да е черно, става сивкаво или кафеникаво при силна светлина. При Huawei P20 lite, черното е безкомпромисно и дълбоко под всеки ъгъл и при всяко осветление. Черното придава на Huawei P20 лекотата на елегантност, сериозност и съвършенство.

Изберете цвят и стил за себе си, изразявайте личността си, като съчетавате Huawei P20 lite с вашия характер. Независимо дали се чудите между дълбочината на Klein Blue, елегантността на Sakura Pink или дълбоко черно в Midnight Black, Huawei P20 Lite ще ви зарадва във всяка цветова версия.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.