• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Седем вземат ваучери по 100 лева от играта за Лудогорец на „Еврофутбол“

Седем вземат ваучери по 100 лева от играта за Лудогорец на „Еврофутбол“

/КРОСС/ Седем щастливци - три жени и четирима мъже, спечелиха по един ваучер от 100 лева от магазини за спортни артикули, след като познаха точния резултат на сблъсъка между Лудогорец и Реал Мадрид във Фейсбук играта на „Еврофутбол", която се провежда от началото на тази седмица и ще продължи до 09.12.2014 г., когато е последният мач на разградчани в груповата фаза на Шампионска лига.

Ето и имената на щастливците от първия кръг на инициативата:
- Нина Мътарова, от с. Тополово, обл. Пловдив;
- Пламен Козарев, от гр. София;
- Светлана Кънчева, от гр. Русе;
- Георги Петров, от гр. Русе;
- Мартин Бъркашки, от гр. Русе;
- Лазарина Тихомирова, от гр. София;
- Георги Георгиев, от гр. Радомир.

От днес до 22.10.2014 г. тече и вторият кръг на играта - „Познайте крайния изход на Лудогорец-Базел". Участието в нея е безплатно и не е обвързано със залог. За да се включи, всеки трябва да попълни регистрационната форма, както и да даде съгласието си чрез приложението да бъдат изтеглени данни, налични в профила му във Facebook. Той е длъжен да се запознае с правилата преди да направи своята прогноза. Участникът ще има възможност да даде предвиждане за всеки един от сблъсъците на Лудогорец до края на годината само във Фейсбук страницата на „Еврофутбол" - https://www.facebook.com/Eurofootball.BG, като за всеки двубой организаторът ще поставя ново условие (вид прогноза).
В играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 год., като може да се играе по един път за всяка от срещите.

Най-големите познавачи ще получат награди: те са два вида - за всеки кръг, по седем броя ваучери на стойност от 50 лв. и 100 лв., определяни чрез жребий между позналите и големи награди, три лаптопа Toshiba Satellite L50-B-16Q за участниците с най-голям брой натрупани точки от всички кръгове, отново избрани на случаен принцип.

За верни отговори се считат официално обявените резултати за конкретните срещи от „Еврофутбол" на сайта: www.eurofootball.bg.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.