• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Павел Поппандов ще бъде гост в последното за сезона издание на „Извън играта“

Павел Поппандов ще бъде гост в последното за сезона издание на „Извън играта“

/КРОСС/ В събота, 15 юни, от 18:00 ч. по БНТ1 гост в последното за сезона издание на „Извън играта“ ще бъде обичаният актьор Павел Поппандов. Любимецът на филмовата и театралната публика е спечелил хиляди усмивки и от телевизионния екран с превъплъщенията си в култовото предаване на БНТ „Клуб НЛО“.

ия фонд на българското кино: „Войната на таралежите“ (1978), „Двойникът“ (1980), „Куче в чекмедже“ (1982), „13-тата годеница на принца“ (1987), „Вчера“ (1988), „Адио, Риоׅ“ (1989), „Пантуди“ (1993) и „Васко да Гама от село Рупча“ (1986), който зрителите на БНТ1 ще имат възможност да гледат отново от понеделник, 17 юни. Особено популярен го прави филмът „Оркестър без име“ (1981 г.), който и до днес се нарежда сред предпочитаните заглавия от поколения българи. Носител е на редица отличия, сред които „Наградата на София“ (1979 г.) и „Заслужил артист“ (1987 г.).

Преди да се посвети на актьорската професия, Поппандов е работил като шлосер и таксиметров шофьор. Кандидатства във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ (понастоящем НАТФИЗ), сравнително късно, когато е на 25 години. Пъстрия си житейски и професионален път наскоро описа в автобиография, която носи заглавието „Значи съм живял“. Кои истории са останали неразказани в книгата – зрителите ще научат в събота вечер от „Извън играта“.

С водещата Люба Пашова ще разговарят още за дъщерята на Павел Поппандов и за голямата му любов. В студиото на предаването той ще разкаже лична случка с оперната прима Райна Кабаиванска, по повод на това, че именно с нейното гостуване беше дадено началото на петия сезон на „Извън играта“.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.