• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Йончева: Това е голяма победа за Левицата

Йончева: Това е голяма победа за Левицата

/КРОСС/ „Това е много голяма победа за Левицата", обяви водачът на листата на „БСП за България" в Хасково Елена Йончева след края на парламентарните избори.

„БСП не е първа политическа сила на изборите, но несъмнено това е много голяма победа за левицата. За БСП са гласували два пъти повече хора в сравнение с последните парламентарни избори и повече от първия тур на президентските избори", допълни тя пред „Нова телевизия".

"Проблемът е, че хората не излязоха да гласуват. Когато това стане печели корпоративният, както и купеният вот. Хората освен това гласуват за шоу, а не за политики. Но това, че над 1 млн. са гласували за нас е успех. Хората вече не се страхуват, а имат смелост", категорична бе Йончева. 

Тя коментира и предизборната кампания и твърденията на Бойко Борисов, че самата тя е получавала пари от държавата, за да прави журналистически разследвания.

"Битката с Бойко Борисов бе загуба за всички. Преди избори трябва да се говори за политики, а не да са хвърлят лъжливи обвинения. Нямаше сблъсък между лидерите.

Къде в Европа, в САЩ няма такъв? Всички знаем каква е истината. Бойко Борисов избяга от него. И то не за първи път. Това е проблем за България", каза Йончева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Каква "силна Европа" ви гони, бе?!? По-голяма криза не е била!!! Вашата "силна Европа" ни брои не за второ, а за трето качество хора, отнася се с нас като с прислуга!!!

27.03.2017 20:06:07

Анонимен

ЗАГУБИХТЕ,ЗАЩОТО НЕ ИСКАТЕ СИЛНА ЕВРОПА В КОЯТО СМЕ

27.03.2017 18:08:55

Само комунист може да нарече загубата победа.

27.03.2017 13:06:10

Анонимен

На глобалистката антируска левица , европейстите на Оланд , Макрон и Шулц! Лявата антипутинска партия!

27.03.2017 10:16:46

Анонимен

Тази победа може да ви радва само като се събирате на партийни сбирки-просто загубихте яко -хората не искат вашата промяна -това е!

27.03.2017 09:16:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.