• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Евродепутати: Европа не се интересува от цирковете в парламента

Евродепутати: Европа не се интересува от цирковете в парламента

/КРОСС/ И двете страни - държава и общини - са виновни. Около тази теза се обединиха евродпутатите Илияна Йотова и Слави Бинев в студиото на Нова телевизия, коментирайки кризата с бежанците у нас.

Това прехвърляне на топката в момента е повече от гавра, твърди Йотова. Няма държавност, допълва Бинев.

Институциите трябва да се съберат на едно място, трябва да има координация, настоява Илияна Йотова и призова президента все пак да свика Консултативния съвет по национална сигурност. Тук е ролята на политиците, които трябваше да поискат финансова помощ и логистична подкрепа, допълни Слави Бинев.

Йотова обеща, че отново ще поискат в Брюксел подкрепа, но напомни, че натискът не трябва да е сам отвън. Проблемът не е само парите, уточни Бинев и настоя да се ползва опита на страни, които са приемали бежанци.

Илияна Йотова и Слави Бинев обаче заеха различни позиции по отношение на евентуални предсрочни избори.

България в момента няма нужда от тези избори, категорична бе евродепутатът на БСП. Според нея сега е важно да се направи бюджетът за 2014 година и да се подпише договорът за партньорство, за да види как ще се разпределят европейските пари за страната ни. И ако правителството си свърши работата, защо трябва да има избори, попита риторично Йотова.

Разбира се, че трябва да има избори, отсече Слави Бинев.

За политическите трикове в парламента евродепутатите признаха:  За тези циркове, които стават в парламента, никой не се интересува в Европа, никой не го интересуват.

Според Илияна Йотова, ако ПП ГЕРБ си изпълняваше задължението да ходи на работа, „Атака" щеше да си бъде просто една опозиционна партия в парламента, защото ГЕРБ и „Атака" са като скачени съдове. Слави Бинев пък бе категоричен, че в момента най-големият рекламен агент и най-големият бушон на правителството на Пламен Орешарски се нарича Борисов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Йотова се държа точно като евродепутат - дори на провокацията на Николаев обясни какво значи да ходиш на работа и как се решава въпроса с кръшкачите...

14.10.2013 17:47:31

Гюро Михайлов

Каква е тая търпимост българска към Борисов, Цветанов, Гамизов, Бареков, Кошлуков, Кеворкян, Сугарев и още куп юнаци конформисти, недохранени храненчета !?!

14.10.2013 13:16:29

Гюро Михайлов

Представителите на ъндърграунд-а са едни от най-харесваните в БГ- ква демокрация, ква интелигенция, кви 5 лева..?!? Гербаджиите ги елиминирахме! Не барайте правителството, че без тях- мнооооого лошо!!!

14.10.2013 12:13:00

Гюро Михайлов

Милият ни български народ е на този хал просто не, защото има къса памет а просто, защото не помни - набиват ми се напоследък пак образите на Бойко и Цецо- били в Сливен и други градове и виж там били посрещнати с голям обич, любов народна и излиза Бойко- обещава "скоро пак ще се върнем" и народа "подмокрен" забравил всичко дори не запомнил какво им стори Бойко и Цецо.....!?! Боже, колко мъка има, Боже в България...не попадна на народ!

14.10.2013 11:16:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.