• 23 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8059
  •  GBP / BGN 2.2965
  •  CHF / BGN 1.9746
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Меглена Кунева открива кампанията си на 25 септември 2011 г.

Меглена Кунева открива кампанията си на 25 септември 2011 г.

София /КРОСС/ На 25 септември 2011 г., от 12.30 часа, водачът в листата за президентските избори Меглена Кунева ще открие предизборната си кампания. Събитието ще се проведе в „Рейнбоу Плаза" в София.
След жребия, изтеглен в ЦИК вчера, който отреди първо място в бюлетината на Кунева и Христов, в неделя ще бъде представен пътят на промяната, започнал на 6 юни с обявяването на кандидатурата на Кунева.
Тя е първата жена кандидат за президентския пост в България с реални шансове за спечелване на изборите. Кунева първа обяви и платформата си, още на 21 юни т.г., като за сега това е единствената публична президентска платформа за предстоящите избори. Първият български еврокомисар поведе и с обявяването на кандидатурите за вицепрезидентския пост, като сама избра това да е авторитетният икономист Любомир Христов. Подкрепата за Кунева във Фейсбук се увеличи с 300 % в последните месеци и в момента профилът й има над 11 000 последователи в социалната мрежа. Тя е първият кандидат за поста в историята на страната, която финансира кампанията си чрез малки дарения.
В последните седмици Кунева и Христов изминаха над 11 000 км, посетиха близо 90 населени места, проведоха над 230 срещи. Какво чуха по пътя си кандидатите за президентското и вице-президентското място, разказите на българите и видео-историите от пътуването ще бъдат представени пред гостите на събитиенто - членове на инициативния комитет, представители на неправителствени организации, граждани, Фейсбук-приятели, доброволци на кампанията.

/ВН/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.