• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Цветан Цветанов ще посети Област Добрич

Цветан Цветанов ще посети Област Добрич

София /КРОСС/ На 27.09.2011 г. /вторник/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Община Балчик от ГЕРБ д-р Светомир Михайлов. Срещата ще се проведе от 10:30 часа в офиса на ГЕРБ - Балчик и на нея ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. От 11:25 часа Цветанов и Михайлов, заедно с областния координатор на ГЕРБ - Добрич Румен Иванов, ще разговарят с граждани на Балчик по централната улица на града.

В 12:20 часа Цветан Цветанов ще посети кв. „Хаджи Димитър" в град Каварна и ще разговаря с местните жители. На срещата ще присъства и кандидатът за кмет на Община Каварна Цонко Цонев. По-късно, в 12:35 часа, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се срещне с кандидатите за общински съветници и местния предизборен щаб на партията. Срещата ще се проведе в читалище „Съгласие".

В 14:20 часа Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Община Шабла от ГЕРБ Красимир Кръстев и кандидатите за общински съветници в общината. На срещата ще бъдат обсъдени основните проблеми на населените места в района и възможностите за развитие на общината. Срещата ще се проведе в местния Зелен образователен център.

Цветан Цветанов ще разговаря и с кандидатите за кметове и общински съветници в Община Генерал Тошево. Срещата ще се проведе в 15:30 часа, на ул. „В. Априлов" 4. На нея ще присъстват и кандидатът за кмет на Община Генерал Тошево от ГЕРБ Ивайло Манушев и областният координатор на ГЕРБ-Добрич и народен представител Румен Иванов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще открие в 17:05 часа Предизборния щаб на ГЕРБ - Добрич, заедно с кандидата за кмет на Добрич от ГЕРБ Детелина Николова и областния координатор на ГЕРБ - Добрич Румен Иванов. В 17:30 часа в щаба, който се намира на бул. „25-ти септември" 3 в града, Цветан Цветанов ще обсъди с кандидидатите на партията за кмет и общински съветници развитието на общината. В 18:10 часа Цветанов и Николова ще разговарят с граждани на Добрич в мобилния предизборен щаб на партията, който е разположен на площад „Свобода" в града.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.