• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Стара Загора

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Стара Загора

София /КРОСС/ Кандидатите за президент и вицепрезидент от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Стара Загора на 28.09.2011 г. /сряда/. В 11:30 часа, в град Казанлък, двойката ще присъства на откриването на предизборния щаб на ГЕРБ-Казанлък и представянето на кандидата за кмет Галя Стоянова. Събитието ще се проведе в хотел „Казанлк" и на него ще присъства областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора и кандидат за кмет на областния град Живко Тодоров.

В 12.30 часа Пленвлеив и Попова ще посетят завод "Арсенал" в Казанлък, където ще се срещнат с ръководството и работниците на завода. На срещата ще присъстват още кандидатът за кмет от ГЕРБ за Община Казанлък Галина Стоянова и председателят на областния предизборен щаб Йордан Николов. В 15:30 часа, в град Стара Загора, двойката ще се срещне с ръководството и работниците от фирмата за регенериране на индустриални машини и гумени изделия за камиони и автобуси Медина Мед.

В 16:15 часа кандидат-президентската двойка ще посети фирма Кен, която произвежда и търгува с месни продукти. По време на посещението Плевнелиев и Попова ще се срещнат с ръководството на фирмата и работниците, за да обсъдят проблемите пред сектора и възможностите за тяхното разрешаване.

В 18:00 часа Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще се срещнат с представители на местния бизнес за да обсъдят възможностите за развитие на икономиката в региона. На срещата ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, общинското ръководство на местната структура и народни представители от партията. Събитието ще се проведе в х-л "Мериан палас" в Стара Загора. 

В 19:00 часа кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъдат представени пред старозагорци на предизборния концерт партията. Концертът ще се проведе на площада пред Областна администрация и в него ще вземат участие Веселин Маринов, Графа, ансамбъл „Българе" и актьорите Димнитър Рачков, Мария сапунджиева, Зуека, Руслан Мъйнов и техни колеги.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.