• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Предстоящи събития в страната за утре, 1 октомври

Предстоящи събития в страната  за утре, 1 октомври

София /КРОСС/ Утре, 1 октомври, от 14.00 часа в заседателната зала на бул. "Дондуков" № 2 ще се проведе заседание на Консултативния съвет за национална сигурност, свикано от държавния глава Георги Първанов. Темата на заседанието ще бъде: „Актуални проблеми на вътрешната сигурност. Неотложни мерки за гарантиране на реда и законността в страната и недопускане на етническо напрежение".

 

***
София /КРОСС/ Утре, 1 октомври, министър - председателят Бойко Борисов ще направи символична първа копка на изграждането на ЛОТ1 автомагистрала „Струма" от Долна Диканя до Дупница. Строителството на 17-километровия участък ще се извърши Консорциум „Струма 1". Стойността на проекта е 58 534 000 лв. без ДДС. Обектът ще бъде изграден с финансовата подкрепа на ОП „Транспорт" 20 2013 г.

 

***
София /КРОСС/ Утре, 1 октомври, от 14.30 часа министърът на културата Вежди Рашидов ще връчи на специална церемония най-високото отличие на Министерството на културата „Златен век" на Давид Вейзман, културен аташе към Посолството на Република Франция в България.

 

***
София /КРОСС/ Утре, 1 октомври, от 12.00 часа кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще участва в заседанието на Националния съвет на Отечествения съюз, което ще се проведе в х-л „Анел" в София /бул. „Т. Александров"14/.
От 15.30 часа започва посещението на Калфин във Враца, където ще се срещне с пенсионери в Клуб на пенсионера „Здравец" на ул. „Максим Горки"9. По- късно същия ден кандидатът на БСП за президент ще се срещне с хората от селата Оходен и Мраморен.

 


***
София /КРОСС/ Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще посети „Солвей Соди" АД, гр. Девня утре, 01 октомври 2011 г., в 11:00 часа. Дружеството организира Ден на химията по повод Международната година на химията.



***
София /КРОСС/ Коалиция „Съюз Обединени земеделци, Радикалдемократи и БСДП" ви кани на откриване на предизборната си кампания за местните избори. Събитието ще се проведе на 1 октомври, събота, от 10.00 ч. в градинката пред храма „Свети Дух" в столичния квартал „Надежда" 2.

 

***
София /КРОСС/ Националният природонаучен музей и Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) ще отбележат заедно Европейските дни на птиците на 1 октомври 2011 г. (събота) в София.

 

 

***
Сливен /КРОСС/ IV-ти Международен музикален фестивал „Виртуози"-Сливен - 2011 започва на 1 до 4 октомври.

 

***
Шумен /КРОСС/ 
Утре, 1 октомври, от 10.00 часа НДСВ - Шумен ще открие предизборната си кампания с турнир по футбол.

 

 

***
Шумен /КРОСС/ 
Утре, 1 октомври, кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Шумен. Обиколката им ще започне в 12:00 часа от село Мадара.

 


***
Търговище, Шумен /КРОСС/ Утре, 01.10.2011 г. /събота/ председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Търговище и Шумен.

 

 

***
Разград, Тутракан, Русе /КРОСС/ 
Утре, 1 октомври, Меглена Кунева и Любомир Христов ще се срещнат със симпатизанти в Разград. За 12.00 часа в центъра на Кубрат е насрочена среща на кандидат-президентската двойка с граждани от Кубрат и Исперих.
В 14.00 часа в Тутракан ще започне срещата на Кунева и Христов с обществеността на града. /Срещата ще е в кафе „Хавана", ул. „Гео Милев" 1/.
От 18.30 часа в Русе ще започне срещата на Меглена Кунева и Любомир Христов музиканти, артисти и художници от крайдунавския град. Разговорът ще се проведе в зала "Филхармония". 1 октомври е Международният ден на музиката и е обявен и за празник на българските музиканти и певци.

 


***
Варна /КРОСС/ 
Утре, 1 октомври, от 11.00 часа в сградата на ГС на БСП във Варна /ул. „Македония"33/ председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще даде пресконференция. По- късно през деня лидерът на БСП ще посети Вълчи дол, където ще се срещне с кандидата за кмет Веселин Василев и с пенсионери от общината. Срещата ще бъде в Клуба на кандидата за кмет на пл. „Христо Ботев"1.

 


***
Айтос /КРОСС/ Заместник началникът на отбраната генерал -майор Йордан Йорданов ще участва утре, 1 октомври, в тържествата по случай 50-годишния юбилей от създаването на 24-та танкова бригада в гр. Айтос.По време на честванията ще бъде открита паметна плоча на танковата бригада. 24-та танкова бригада е създадена на 1 април 1961 г. Съгласно плана за реформа в Българската армия, тя е разформирована през 1998 г.

 

***
София /КРОСС/ На 1 октомври, събота, откриват ловния сезон на местен дребен дивеч и групов лов на дива свиня

 


***
София /КРОСС/ Тестове на сиренната система за ранно предупреждение и оповестяване на населението ще се правят на 1 октомври. Сирените ще стартират в 13 ч. в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Смолян, Пазарджик, Кърджали и Монтана. Продължителността на алармата е между 10 и 12 минути. Сигналите ще бъдат съпътствани от гласова информация.
Карлово, Казанлък, Стара Загора /КРОСС/ РЗС продължава предизборната си обиколка. На 1 октомври /събота/ кандидат - президентската двойка на РЗС доц. Атанас Семов - Поля Станчева и председателят на Централния предизборен щаб Яне Янев ще посетят Карлово, Казанлък и Стара Загора.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.