• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново

 Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново

Велико Търново /КРОСС/ На 04.10.2011 г. /вторник/ Цветан Цветанов ще посети село Раданово, Община Полски Тръмбеш. В 12:00 часа Цветанов ще представи кандидатът за кмет на Полски Тръмбеш от ГЕРБ Емил Енчев и листата общински съветници пред членове и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе в читалище ,,отец Паисий‘‘. На събитието ще присъстват още областният координатор на ГЕРБ - Велико Търново и народен представител Христо Христов и кандидатът за кмет на партията за с. Раданово Георги Стамов.
В 12:45 часа председателят на предизборния щаб ще посети дома на баба Петранка, която на 5 октомври ще навърши 100 години.
В 13:30 часа Цветанов ще се срещне с ръководството на ,,Захарни заводи‘‘ АД, гр. Горна Оряховица. На срещата ще присъстват кандидатът за кмет на партията за Горна Оряховица Добромир Добрев и листата общински съветници.
В 14:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Горна Оряховица в предизборната шатра на партията на пл. ,,Г. Измирлиев‘‘.
В 15:15 часа Цветанов ще се срещне с работниците и служителите в машиностроителното предприятие ,,ЕлМот‘‘ АД на ул. Н. Габровски, гр. Велико Търново. На събитието ще присъстват още народният представител Евгени Стоев и кандидатът за кмет на партията за Велико Търново Даниел Панов.
В 16:15 часа Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на ГЕРБ за село Пчелище Гица Лазарова. Срещата ще се проведе на центъра в селото.
В 17:00 часа на предизборен концерт на ГЕРБ, Цветанов ще представи кандидатът за кмет на партията за Златарица Таня Лазарова и листата общински съветници пред членове и симпатизанти. Концертът ще се проведе на пл. ,,Първи Май‘‘ в Златарица.
В 19:00 часа Цветанов ще представи кандидат-кмета на ГЕРБ за Елена Дилян Млъзев и листата общински съветници на предизборен концерт. Събитието ще се проведе в читалище ,,Напредък - Елена - 1863‘‘, гр. Елена.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.