• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 8 октомври

Предстоящи събития в страната за 8 октомври

София /КРОСС/ Министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще участва в церемонията по първа копка на ВиК-мрежата във Велико Търново заедно с министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, по покана на кмета на града. Проектът е на стойност 45 млн.лв., осигурени от Оперативна програма „Околна среда" и от общината.
Събитието е в събота, 8 октомври 2011 г., от 11:00 ч. на строителната площадка на обекта /Южния пътен възел/.
***
София /КРОСС/ На 8 октомври, събота в Модерен театър в София, за втора поредна година ще се проведе Форум Родителство. Концепцията на Форум Родителство е пряко свързана с виждането, че начинът, по който отглеждаме децата си, е от основно значение за бъдещето на обществото, в което живеем. Форумът събира най-различни хора, които работят, играят, мислят и учат за отношенията между възрастните и децата и говорят за това вдъхновяващо.
***
Пловдив /КРОСС/ Кандидатът за кмет на Пловдив от БСП Георги Търновалийски ще вземе участие в Деня на отворени врати на КЦМ, посветен на 50-годишнината на комбината, който е част от цялостната програма по честванията.
На 8 октомври, събота, от 10.00 ч. в библиотеката на КЦМ започва денят на отворени врати за служителите на комбината и техните семейства. За Георги Търновалийски КЦМ е първото работно място, където работи като икономист през 1989-1991 г.
***
Сливен /КРОСС/ Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие Националното изложение по животновъдство в гр. Сливен, на 8 октомври 2011 г.,събота, от 11:00 часа на пазара за селскостопански животни. От 12:00 часа министър Найденов ще даде пресконференция заедно с председателя на Комисията по земеделие и гори към НС Десислава Танева и заместник министъра на земеделието и храните д-р Цветан Димитров.
***
Кюстендил /КРОСС/ На 8 октомври 2011 г. (събота) в 11.00 ч. в Залата на Взаимното училище „Св.Св.Кирил и Методий" („Килийно училище"), ул. „Иларион Ловчански" в град Кюстендил кандидатът за президент Алексей Петров ще се срещне с представители на медиите и симпатизанти.
Кандидатът за президент Алексей Петров ще даде пресконференция в 15.00 ч. в Залата на Научно-техническия съюз в Гоце Делчев, ул. „Бяло море" 12.
***
Ловеч /КРОСС/ Десетият есенен турнир на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец" за Преходната купа "Юлиян Манзаров" и тази година ще се проведе в Ловеч. Ритуалът по тържественото откриване започва на 8 октомври от 13.30 часа на тренировъчното игрище на стадиона на ПФК "Литекс". От 14 часа ще стартира атрактивното състезание, а тържественото награждаване на победителите ще бъде около 16 часа.
***
Благоевград /КРОСС/ Гражданската кандидатпрезидентска двойка Меглена Кунева и Любомир Христов ще посетят шивашка фабрика в Петрич. В 16.00 часа ще започне срещата на Кунева и Христов с обществеността в центъра на село Струмяни. От 18.00 часа кандидат-президентската двойка ще разговаря със студенти в Благоевград. Срещата ще се проведе на ул. „Арсений Констенца" №7.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.