• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за утре, 13 октомври

Предстоящи събития в страната  за утре, 13 октомври

София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 10.00 часа започва заседание на Министерски съвет.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 11.00 часа в Министерски съвет Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще присъстват на подписването на договорите за прилагане и управление на първите 16 одобрени стратегии за местно развитие, които ще се финансират със средства от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, премиерът Бойко Борисов ще се срещне с председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, който пристига на двудневно посещение у нас за заседание на ЕНП в София. Пресконференцията ще започне в 19.00 часа в Гранитна зала на Министерски съвет.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 8.30 часа в Шератон София Хотел Балкан, зала „Средец" ще бъде открита Първата международна конференция по геотехническо и тунелно строителство Geo Projects 2011 - София.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 9.00 часа до 13.00 часа в конферентната зала на Икономическия институт на Академията на науките на България с адрес ул. „Аксаков" 3 ще се проведе дискусионен форум на тема „Накъде България". Събитието е посветено на 20-годишнината на НБУ.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 9.30 часа ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет в заседателната зала в сградата на ВСС, ул. Eкзарх Йосиф, № 12.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 10.00 часа в „Кемпински Хотел Зографски" ще се проведе пресконференция по повод откриването на официалната среща на Международния борд на директорите на „Менса Интернешънъл", световната организация за хора с висок коефициент на интелигентност.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 13.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция за началото на поставянето на силанти при децата от 5 до 9-годишна възраст.

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 16.30 часа в салона на ресторант „Before and after" на ул. „Христо Белчев" Висшият адвокатски съвет (ВАС) и Центърът за обучение на адвокати „Кр. Цончев" ще открият официално новата учебна година за адвокати.

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 18.00 часа в НДК, зала Мати Д ще бъде представена карта на неправителствените организации в България според данните, събрани чрез Информационния портал за НПО в България www.ngobg.info.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 20.30 до 21.00 часа в зала „Мусала" на хотел „Хилтън" ще се проведе пресконференция след изнесеното заседание на Бюрото на Групата на Европейската народна партия в София.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на „Про Телеком" на тема: „Модерно средно образование с iSchool Как да скъсим връзката учител - ученик - родител?".

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Гражданско движение ДНЕС и агенция „Естат" за представяне на резултати от социологическо изследване „Удовлетвореност от местната власт".

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Агенция „Медиана" за представяне на резултати от проучване на предизборни нагласи.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 14.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Вестник „Пчела и кошер".

 

* * *
Пловдив /КРОСС/ Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие социални обекти в Пловдив утре, 13 октомври 2011 г. Церемонията по откриването на преустройството на Античния театър по проект „Красива България" ще се състои в 15.30 ч. Първата копка на Общностния център за деца и семейства ще се състои в 16.30 ч., село Крислово, община Пловдив. Обектът се реализира по Проекта за социално включване.


* * *
Пловдив /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 11.00 часа в Пловдивския аграрен университет ще бъде открит „Ден на агроекологията" като част от кампанията за популяризиране на биопродуктите „БиоМания 2011".

 

* * *
Русе /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 10.00 часа в хотел „Рига" ще се проведе семинар, организиран от Евродепутат проф. Владко Панайотов на тема ''Управление на отпадъци - нови технологии и съфинансиране от ЕС''.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 9.00 часа кандидатът за кмет на София от Синята коалиция Прошко Прошков, кандидатите за общински съветници Владимир Кисьов и Вили Лилков ще се срещнат с представители на Съюза на енергетиците към КТ Подкрепа в сградата на Комисията по дискриминация на бул. Г.М. Димитров 14.
В 11.00 часа кандидатът за кмет и водач на листата и кандидатите за общински съветници Владимир Кисьов и Вили Лилков ще се срещнат с работодатели и инвеститори от КРИБ на ул. „Хан Аспарух" 8.
В 13.00 часа Прошко Прошков и кандидатът за общински съветник Борислав Бориславов ще посетят крепостта Урвич в близост до с.Кокаляне в район Панчарево.
В 16.30 часа кандидатът за кмет Прошко Прошков ще участва в дискусия със студенти в Нов български университет, на ул. Монтевидео 21, в I корпус, зала 409. Темата на дискусията ще бъде "София: в крак с времето", а водещ ще бъде доц. Антони Гълъбов.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 11.00 часа в централата на КНСБ на пл. „Македония" 1 кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова ще подпише споразумение за сътрудничество със синдиката.
В 13.30 часа Йорданка Фандъкова ще се срещне с жителите на с. Бистрица.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 11.00 часа в залите на Пресклуб „София прес" на ул. „Славянска" 29 кандидат-президентската двойка Павел Чернев - Анелия Делчева и кандидатът за кмет на София Андрей Георгиев от ПХН ще присъстват на откриването на изложба „Българинът в Европа".

 

* * *
София/Варна /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 12.00 часа НДСВ организира протестно шествие от храм-паметника „Св. Александър Невски" и ще се придвижи до ЦИК (бившия партийния дом). От 9 до 11 часа протестиращите в Аврен срещу елиминирането на кандидата на коалиция „За нашето бъдеще" ще проведат акция на главния път Варна - Бургас.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 13.00 часа в централата на БСП на ул. „Позитано" 20 в София кметът на Перник и кандидат за нов кметски мандат Росица Янакиева ще даде пресконференция на тема: „Лъжи и заплахи срещу щаба на Росица Янакиева. Кой стои зад предизборната кампания на ГЕРБ в Перник?".

 

* * *
Варна /КРОСС/
Утре, 13 октомври, кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще посети Варненска област.


* * *
Варна /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 11.00 часа в клуб ,,Приятели" на Дворец на културата и спорта ще започнат срещи на Председателския съвет на Националния съюз на превозвачите - Варна и кандидати за кметове и общински съветници.


* * *
Плевен /КРОСС/
Утре, 13 октомври, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Плевен.


* * *
Плевен /КРОСС/
Утре, 13 октомври, кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще посети област Плевен


* * *
Пловдив /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 10.30 часа кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Георги Търновалийски и кандидати за общински съветници с номер 8 от БСП „Централен" ще се срещнат с фирма отличник по европроекти - Сигротех.
От 17.30 часа в Балабановата къща в Стария град БСП ще представи културните политики и проекти, озаглавени „Творческият Пловдив", от предизборната си платформа на среща с дейци на културата и граждани.

 

* * *
Пловдив /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 18.00 часа кандидатът на БСП за кмет Георги Търновалийски ще участва в семинар - дискусия „Домоуправителят - проблеми и решения", организиран от РС на БСП „Северен".

 

* * *
Разград/Търговище /КРОСС/
Утре, 13 октомври, от 10.00 часа председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще участва в предизборна среща в Клуба на пенсионера в Каспичан. От 11.00 часа Станишев ще посети Нова пазар.

 

* * *
Ботевград/Червен бряг/КРОСС/  

Утре, 13 октомври /четвъртък/ кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов и председателят на РЗС Яне Янев ще посетят Ботевград и Червен бряг.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.