• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Цветан Цветанов ще посети област Монтана

Цветан Цветанов ще посети област Монтана

Монтана /КРОСС/ На 17 октомври /понеделник/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Монтана. В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Чипровци. Срещата ще се проведе в читалище ,,Петър Богданов‘‘ на ул. ,,Петър Парчевич‘‘ № 57. На събитието ще присъстват областният координатор на ГЕРБ – Монтана и народен представител Искра Фидосова и кандидатът за кмет на партията за Чипровци Анатоли Първанов. В 11:00 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с жителите на Георги Дамяново в читалище ,,Трудолюбие‘‘ на ул. ,,Първа‘‘ 42. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Георги Дамяново от ГЕРБ Дилян Димитров.

 

В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Монтана. Срещата ще се проведе в мобилния предизборен щаб на партията на пл. ,,Жеравица‘‘. На събитието ще присъстват народният представител Димитър Аврамов и кандидатът за кмет на партията за Монтана Людмил Сандов.

 

В 14:30 часа Цветанов ще се срещне с жителите на село Комощица в читалище ,,Владимир Гаврилов Ваков‘‘. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Комощица от ГЕРБ Райчо Рангелов. В 15:10 часа председателят на предизборния щаб и кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Лом. Срещата ще се проведе в читалище ,,Постоянство‘‘ на ул. ,,Славянска‘‘ 1. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на партията за Лом Иво Иванов. В 17:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Бойчиновци на площада пред общината. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Бойчиновци от ГЕРБ Славей Костодинов. 

 

В 18:45 часа председателят на предизборния щаб ще представи кандидат – президентската двойка на ГЕРБ на предизборен концерт на партията в Монтана. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Монтана Людмил Сандов, кандидатите за кметове от областта и листата общински съветници. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Веселин Маринов, Орлин Горанов, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Ненчо Илчев, Мария Игнатова и техни колеги. Концертът ще се проведе на пл. ,,Жеравица‘‘. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.