• 15 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Излиза нова биография на Фреди Меркюри

Излиза нова биография на Фреди Меркюри

БНР-“Артефир”-Програма “Христо Ботев”-водеща Димитрина Кюркчиева

София /КРОСС/ Книгата е от Лора Джаксън и е получила одобрението на “Куин”, съобщи преводачката Лилия Стамболова в предаването "Артефир" на програма "Христо Ботев" на БНР.

Книгата излиза на български в навечерието на годишнината от кончината на Ф.Меркюри. Предстои да се направи и автобиографичен филм по книгата някъде от 2012 г. От книгата научаваме много неща за Фреди-за страховете му, за неговите чисто човешки емоции.

Научаваме, например, че преди да запишат “Барселона” с Монсерат Кабайе, никой не е знаел, че е толкова болен. Кабайе е подозирала, но не е знаела, че е толкова много болен и то неизличимо. Животът на Фреди е бил един пищен безкраен купон.

Книгата е чудесно написана, има много цвят в разказа. Животът на Фреди минава през много места, минава в срещи с много хора, затова и книгата е много интересна. А иначе той не е бил изцяло положителен герой. Той е бил и много надменен, тежък характер, изживявал е звездната болест дискретно от журналисти, не е давал интервюта.

В същото време е бил много чувствителен и раним човек, особняк. Цялата палитра на зодия Дева си е била негова запазена марка. Мога да препоръчам тази биография на всички, на които “Куин” са близки до сърцето, които обичат Фреди, които обичат добре написаните книги. Сигурна съм, че пътят й до читателите ще бъде много кратък.

Сега предстои и Панаира на книгата, от където може да си я закупи всеки. Издател е “Сиела”. Хората казват, че времето разрушава всичко, но не съвсем. Това звучи много тъжно за финал, а говорим за музика-купон, за музика-живот. Това е музика в целия цвят и блясък. Необходимо е просто да си вземем удоволствието от прекрасната книга, слушайки музиката на Фреди Меркюри и да си живее живота като празник, както са го живели “Куин”.

/НИ/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Куйн фен

Пълната автобиография на Фарок Булсара можете да видите в биографичния филм Great Pretender на DVD !!!

24.03.2013 23:08:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.