• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 28 декември

Предстоящи събития в страната за 28 декември

София /КРОСС/ Заседание на Министерския съвет ще се проведе от 10.00 часа.

* * *
Велико Търново /КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов, ще посетят град Велико Търново.
В присъствието на министър-председателя, в сградата на общината на града, ръководителят на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова ще подпише първите 23 договора, в размер на 28,8 млн. лв., по схема „Подкрепа за деинституционализация на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск" по Оперативна програма „Регионално развитие".

* * *
София /КРОСС/ Церемония за награждаване на „Полицай на годината" - 2011 ще се проведе
в 14 часа във фоайето на Министерството на вътрешните работи. Наградите ще бъдат връчени от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, членове на ръководството на МВР и представители на фондации.

* * *
София /КРОСС/ От 13.30 ч. министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов ще открие сектор за лечение на деца с открити форми на туберкулоза и с бацилоотделяне към Клиниката по детска пневмология и фтизиатрия при СБАЛББ „Света София" ЕАД - гр. София.

* * *
София /КРОСС/ Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова ще открие новоизградена сграда на детска градина в с. Казичене, район „Панчарево" в 12.00 часа. Детската градина се намира в центъра на с. Казичене на ул. „Хан Крум" 2.

* * *
София /КРОСС/ От 13:00 часа в търговското представителство на Great Wall в София на бул. „Ботевградско шосе" № 489, Литекс Комерс ще награди спортистите от Спортен клуб по класическа борба Ловеч.

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 ч. в Пресклуба на БТА екипът на списание „9 месеца" и Chipolino ще даде пресконференция за Националната кампания Бебе на годината.

* * *
София /КРОСС/ От 12.00 часа в София прес ще се проведе представяне на гражданско обединение „Граждани управляват България".

* * *
Стара Загора /КРОСС/ Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще участва в церемонията по награждаването на „Боец на годината 2011" и на най-изявените състезатели от бойните спортове в областния център за 2011 година.
Организатор е Асоциацията на майсторите на бойни спортове в Стара Загора. Церемонията ще се проведе от 20.00 ч. в клуб „Планета". Организационният комитет на АМБС ще обяви имената на спортистите на пресконференция от 11.00 ч. в зала фоайе на Община Стара Загора.

* * *
Варна /КРОСС/ От 15.00 часа ще се проведе публично обсъждане на проектобюджета за 2012 година, изпълнението на бюджета за 2011 година и намерението за поемане на дългосрочен дълг от община Варна за 2012 година.

* * *
Казанлък /КРОСС/ Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще даде пресконференция от 10.30 часа в зала 6 на Община Казанлък. Темата е отчитане на мащабната инициатива на Общината "Коледа в Казанлък".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.