• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Ето го прототипът на Infiniti QX30

Ето го прототипът на Infiniti QX30

/КРОСС/ Компактният луксозен кросоувър потегли към своето пазарно бъдеще от едно твърде символично място - „Сградата на движещите сили" (Bâtiment des Forces motrices), разположена в самото начало на река Рона, която се излива от Женевското езеро. През 19-и век тази сграда е приютила едно от великите инженерни постижения за епохата си, а днес е превърната в зала за спектакли. Именно там бе показан предпремиерно и прототипът на QX30, който до края на годината вече ще е започнал и реалния си пазарен живот. Официалният дебют ще е утре на автосалона в Женева. Той ще се произвежда в завод в Съндърланд (Великобритания) и, заедно с компактния Q30, се очаква да увеличи неколкократно продажбите на Infiniti на Стария континент. В съответствие с последните тенденции при премиум компактните модели се залага повече на блясъка и изискаността на дизайна, на качеството на изпълнение, на рафинираността на реакциите и пътното поведение, отколкото на грубата мощност, бе изтъкнато при представянето.

Силуетът съчетава флуидността на купе с излъчване на сила, необходима на кросоувър. Пътният просвет е 192 мм, дължината е 4430 мм, широчината 181 см, а височината 1520 мм.
Със своята осанка и излъчване, вие можете от пръв поглед да усетите, че QX30 Concept може както да се носи като пеперуда, така и да жили като пчела, той е гъвкав и бърз като пантера, ние го сравняваме и с планински лъв - силен и мускулест, подчерта шеф-дизайнерът на Infiniti Алфонсо Абазия.

Що се отнася до конструкцията, тя е алуминиева, с двулитров бензинов двигател, предаващ тягата към 4-те колела чрез 7-степенна автоматична скоростна кутия. Разбира се, техническите спецификации ще бъдат доста обогатени в гамата на пазарния модел, пише topgear.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.