• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Излезте на пазара за по-малко от 5 години, благодарение на "Инвестиционния кръг" 2017 за устойчива енергия

Излезте на пазара за по-малко от 5 години, благодарение на "Инвестиционния кръг" 2017 за устойчива енергия

/КРОСС/ Заедно с PowerUp!, който е предназначен за стартиращи компании, InnoEnergy отправя още една покана за още развиващи се организации. „Инвестиционният кръг" 2017 е отворен за иновативни проекти, насочени към устойчиво използване на енергията и обещаващи пазарни продукти или услуги в рамките на максимум 5 години. InnoEnergy има готовност да подпомогне процеса с европейската си мрежа от 160 партньори, познания за международния пазар, както и мрежа от клиенти, придружени от инвестиции, достигащи до 5 милиона евро. Крайният срок за кандидатстване е 23 октомври 2017 г.

InnoEnergy, като водеща компания в Европа, посветена на подкрепата за устойчиво енергийно управление, търси иновативни проекти от следните области с оглед на инвестиционната си програма "Инвестиционен кръг" 2017: възобновяеми енергийни източници, алтернативни енергии, чиста енергия от изкопаеми горива, надеждна ядрена енергия, промишлено потребление на енергия, ефективно съхранение и разпространение на енергия, интелигентни домове, сгради и градове и енергийна сигурност. Предпоставка за кандидатстване е, че идеята трябва да работи надеждно при симулирани, но реалистични условия и че организациите-изпълнители трябва да формират международен консорциум с 3-7 членове от най-малко 2 европейски страни.

Ако организацията няма партньори, но има добра и разбираема идея, е добре да се свърже с InnoEnergy във връзка с  услугата "търсене на бизнес партньори" на програмата, за да помогне за намирането на възможни съюзници. В допълнение към това, компанията трябва да осигури професионални фонови материали, шаблони за попълване и онлайн семинари, подпомагащи съставянето на офертата.

Чрез InnoEnergy, 20-80% от представените общи подробни разходи могат да бъдат финансирани в зависимост от потенциала на проекта. Инвестициите досега са варирали от 100 000 евро до 4-5 милиона евро. Програмата „Инвестиционен кръг" се предлага непрекъснато, но крайният срок за кандидатстване за инвестиционната програма за 2017 г. е 23 октомври.

От началото на „Инвестиционния кръг" през 2011 г. InnoEnergy инвестира общо 170,5 млн. евро в разработването на 90 продукта, 3 производствени предприятия, 77 заявки за патенти и свързването на 323 организации. Целта на програмата е да приложи Европейския стратегически план за енергийни технологии (План SET), който се фокусира върху устойчивостта и опазването на околната среда колкото е възможно по-бързо и ефективно.

Кратко встъпително видео:

https://www.youtube.com/watch?v=A9aQVWmEh3M&feature=youtu.be

Подробна покана за представяне на предложения:

https://investmentround.innoenergy.com

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.