• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Официалнaта програма за успехи в индустрията CTA отново награди телевизорите LG OLED в категория „Най-добра иновация“

Официалнaта програма за успехи в индустрията CTA отново награди телевизорите LG OLED в категория „Най-добра иновация“

/Кросс/

Сеул, 8 ноември 2019-Асоциацията за потребителска технология (CTATM) награди LG Electronics (LG) за основополагащи успехи в технологиите и дизайна на Наградите за иновация 2020 CES® - с поредно отличие „Най-добра иновация" за технлогията зад LG OLED телевизори. За девета поредна година телевизорите LGOLED, домакинските уреди и флагшип телефоните получават награди за иновации CES, официалното признание в индустрията за иновативни продукти на глобалната сцена.

CESНай-добра иновация:Технологията зад телевизорите LGOLEDотново получава признание с наградата CES „Най-добра иновация" в категорията за видео дисплеи, спечелвайки тази най-висока чест за трети път през последните пет години. LG, най-продаваната марка OLED телевизори в света, създаде премиум телевизорите OLED, които предлагат перфектно черно, невероятен цвят и несравними възможности за високо динамичен диапазон.

LGHomeEntertainment:Достойни за споменаване са и още две награди в категорията за иновации за 2020 г., които получи един от първите индустриални телевизори NEXTGEN, който ще бъде представен на CES 2020. Това е LG OLED телевизор, включващ ново поколения стандарт на ATSC 3.0, разработено съвместно с LG. Повече подробности за спечелилите продукти на LG в категорията Homeentertainment - включително 8K и 4K Ultra HD телевизори, аудио и компютърни продукти - ще бъдат обявени на CES 2020 през януари.

LGHomeAppliances:Награди за иновации на CES 2020 ще отидат и при редица нови домашни уреди на LG, сред които и впечатляващият хладилник LGInstaView TM Door-in-Door® с първата в индустрията функция CraftIce TM. Други отличия за домакинските уреди на LG включват втора победа за системата за грижа за дрехите LGStyler с черно предно покритие, служещо за огледало, чисто новият преносим пречиствател LGPuriCare TM Mini, както и много новости за пране, които ще бъдат обявени на CES.

LGмобилни телефони:Водеща награда на CES за иновации има и при мобилните устройства за новаторския смартфон с двоен екран LGG8XThinQ, който осигурява повече контрол и чисто и просто два еднакви OLED дисплея работят по-добре от един. Също така, награди получават смартфонът LGV50ThinQ 5G, който дава по-бързо и лесно свързване, стриймване, сърфиране, игри, споделяне и като цяло повече преживявания без ограничения. LGG8ThinQразполага още с изискан минималистичен дизайн, иновативно аудио, нов хардуер и софтуер на камерата и най-модерното безконтактно управление и биометрични функции за сигурност.

 CESНагради за Иновации: Собственост и производство на CTA, Наградите за иновации на CES е ежегоден конкурс, отдаващ признание на изключителния дизайн и инженерни решения в продуктите на потребителските технологии в 28 продуктови категории. Елитен състав от експертни съдии от индустрията, включващи членове на медиите, дизайнери и инженери, преглежда подадените материали въз основа на инженерните качества, естетиката и дизайна, функционалността и привлекателността на продуктите.

Пълният списък на наградите на LG за иновации ще бъде обявен заедно с пресконференцията на CES на LG в 08:00 PST на 6 януари 2020 г. в Лас Вегас. Собственост и производство на CTA, CES 2020 е глобалната сцена за иновации, където индустриалните лидери и изгряващите звезди ще се съберат от 7 до 10 януари в Лас Вегас, за да погледнат в бъдещето на иновациите, които движат непрекъснато развиващата се технологична индустрия. Участниците в CES ще имат достъп до най-интересните и различни технологии на световния пазар, като 5G, изкуствен интелект, разширена и виртуална реалност, интелигентен дом, умни градове, превозни средства, цифрово здраве и много други.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.