• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG очертава нова визия за изкуствен интелект по време на откриването на IFA 2018

LG очертава нова визия за изкуствен интелект по време на откриването на IFA 2018

/КРОСС/ Очертавайки стратегическата посока за новата ера на изкуствения интелект, изпълнителният директор на LG Electronics (LG) - Джо Сеонг-джин и главният технически директор Д-р И. П. Парк дадоха откриваща реч на IFA 2018.

Това бележи първия път, в който директори от високо ниво от LG изнасят подобна реч на голяма глобална изложба. Озаглавена „Think Wise. Be Free: Living Freer with AI", речта достигна до над 1000 важни фигури от индустрията, инфлуенсъри и журналисти, събрани в Берлин, за да чуят рамката на LG за бъдещето на изкуствения интелект.

Откриващата реч на LG по време на IFA представя много важен момент за компанията, демонстрирайки как ангажираността към това да е на челните места в развитието на изкуствения интелект в индустрията на потребителските стоки е спечелила известността си на световната сцена на най-голямото изложение за потребителска електроника в Европа.

Следвайки представянето на LG ThinQ по-рано тази година, LG се съсредоточи върху демонстрирането на въздействието на своята екосистема, подкрепена от решения с изкуствен интелект, базирана на стратегията: отворена платформа, отворено партньорство и отворена свързаност.

Изпълнителният директор Джо, 42-годишен ветеран в LG, беше водеща фигура по време на речта, подчертавайки основния стремеж на компанията да предостави на потребителите по-добър живот, изразяващ се в увеличение на по-свободните и умни избори в ежедневието. Той изрази убеждението си, че развитието в областта на изкуствения интелект е ключът към новите възможности за по-добър живот.

"В съчетание с периферни изчисления и Big Data, както и с възможността за подобрена 5G връзка, изкуственият интелект ще превърне всеки аспект от нашия живот в безпроблемно свързано преживяване. Твоят дом ще знае как е минал деня ти в офиса и ще те посрещне като подготви перфектната атмосфера, когато се прибереш", заяви господин Джо.

Главният технически директор, Парк бе следващия, който пое сцената и обясни трите основни стълба на изкуствения интелект: развитие, свързаност и отвореност. С основното послание, че изкуственият интелект е нещо повече от иновация, а всъщност е същинското значение на „Иновация за по-добър живот", д-р Парк илюстрира как тези три основни стълба на изкуствения интелект ще подобрят живота ни.

Еволюцията на изкуствения интелект трябва да се базира на постоянно нарастващата комуникация с потребителите според д-р Парк, който обясни методологията на LG за разработването на основната технология за изкуствен интелект: първо, фокусът на компанията върху разпознаването на реч, образи, биометрия и на алгоритмите на т.нар. deep learning (задълбочено обучение); второ, ползите от безпроблемното свързване, което се предлага от различните продукти от портфолиото на LG, което позволява елиминирането на традиционните ограничения на пространството и времето; и трето, безкрайният потенциал, предлаган от подобрената свързаност, използвайки, например, прахосмукачката робот на LG. За финал д-р Парк акцентира върху важността на отворената екосистема свързана с изкуствения интелект и обясни интуитивната операционна система на LG - webOS.

Откриващата реч също така включваше водещи световни експерти в областта на изкуствения интелект като известния изследовател Д-р Андрю Нг., Матю Пери, Председателят на фондация Open Connectivity, Питър Кюрпик, техническият директор на фирмата за картографиране HERE и Конг Кьонг-чул, изпълнителният директор на SG Robotics. Гостите бяха единодушни в тяхната подкрепа към визията на LG за бъдещето на изкуствения интелект.

Йенс Хайтекер, изпълнителен вицепрезидент на Messe Berlin Group и изпълнителен директор на IFA, подкрепи откриващата реч: „За нас е удоволствие LG да открие събитието със своята визия за изкуствения интелект, най-обсъжданата технология в индустрията за потребителска електроника. Вярвам, че посетителите ще споделят визията на LG за технология, изградена около философия насочена към потребителите и се надявам, че присъстващите ще имат шанса да посетят щанда на LG."

LG ще представи широката си гама от потребителска електроника и роботи, които са оборудвани с последните технологии за изкуствен интелект в LG ThinQ зоните на щанда на LG, което заедно с речта за откриването на IFA ще утвърди позициите на марката като световен лидер в областта на изкуствения интелект.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.