• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Хакер публикува интимни селфита на холивудски знаменитости

Хакер публикува интимни селфита на холивудски знаменитости

/КРОСС/Голи снимки на актрисата Дженифър Лорънс взривиха Мрежата. Кой и кога е правил снимките, не е ясно, но този път не става дума за фалшификация. Хакери са успели да се доберат до интимните фотоси през услугата iCloud.

Говорителят на звездата коментира случилото се и го окачестви като грубо нарушение на правото на личен живот. Властите са уведомени и са решени да пипнат нарушителите на закона.

Неизвестният хакер успял да се добере до интимни селфита на десетки холивудски актриси, които бяха публикувани в анонимен форум и копирани от стотици потребители, преди да бъдат свалени от администраторите.

Засегнати са над 60 известни имена от шоубизнеса.

Снимките са били откраднати от мобилните телефони на звездите. В хакерската страница попаднала  и певицата Адриана Гранде. Във форума били качени още интимни селфита на Кирстен Дънст, Селена Гомес, канадската музикална звезда Аврил Лавин. Хакерът е предложил да пусне още снимки срещу известна сума от виртуалната валута биткоин.

Актрисата Дженифър Лорънс за пръв път става жертва на подобна хакерска атака. Тя не е от звездите, които се срамуват от тялото си. Появата й на нудистки плаж обаче е въпрос на избор, докато пускането на кадри, направени за лична употреба, вбесило младата носителка на "Оскар".

Появата на снимките едва ли ще се отрази негативно на новата й връзка с вокалиста на Coldplay Крис Мартин. Бившият мъж на Гуинет Полтроу е влюбен в младата колежка на жена си именно заради бурния й нрав.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.